Via Ventura – Paleis SoestdijkAvontuur op de Utrechtse Heuvelrug

Avontuur, activiteiten en teamontwikkeling bij Paleis Soestdijk. Recht tegenover Paleis Soestdijk. Waar de voormalige feestzaal van Juliana nieuw leven is ingeblazen met een eigentijdse, groene twist.

Hier maak je wat mee!  Een actievolle teambuilding of een educatieve en eigentijdse training. Een leuke compleet verzorgde dag boordevol cultuur, natuur en plezier. Misschien een oriëntatie op een buitenlands avontuur! Dat doen we allemaal bij Via Ventura. Het hoofdkantoor van Triventure en een bijzonder sfeervolle groepsaccommodatie.

Vanaf een sprankelende locatie recht tegenover Paleis Soestdijk ontvangen wij groepen die eens op een andere manier uitgedaagd willen worden. Groepen die het leuk vinden om een hele dag te worden ondergedompeld in avontuur, comfort, rauwe beleving en plezier. Kijk maar.

De opties

Natuurlijk stemmen we met jou als aanvrager af wat er gaat gebeuren. De avonturier, de ontdekker, de cultuurgenieter, de creator of de laid-back chiller. Voor iedereen hebben we iets en niemand komt tekort. Een bijzonder mountainbike avontuur? Een fantastische hike? Een leerzame, actiegerichte teambuilding? Of adrenaline pompende hunted elementen? Meerdere mensen, meerdere wensen? Yes, we can!

Dus kom naar Paleis Soestdijk! Een graag bezochte locatie waar we in combinatie met onze activiteiten en catering tal van groepen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Het zijn namelijk die activiteiten die de grondslag bleken voor het succes van Triventure dat zich ook in rap tempo verspreidt naar tal van mooie plekken in binnen- en buitenland. Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie!

De ligging en omgeving

Eerst nog meer over de locatie? Centraal in Nederland midden in de natuur ligt Paleis Soestdijk. Een unieke locatie die je gasten meeneemt op reis naar toen, nu en straks. Een plek waar het interessante verleden en de duurzame toekomst nauw zijn verweven. Een plek in beweging, waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen. Nu en later. Uitstekende parkeermogelijkheden. Bereikbaar met OV. En omgeven door de groene pracht van de Utrechtse Heuvelrug.

Combineren is mogelijk. Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau.

Kwam je voor een iets minder groot aantal en een heel avontuurlijke dag in de Vuursche Natuur? Ga dan naar Triventure – Basecamp de Lage Vuursche! Wil je echter eens heel wat anders? Ga naar Triventure Valley te Achouffe in de Belgische Ardennen. Meerdaagse programma’s. Variërend in avontuur, ontspanning, teamontwikkeling en heerlijk vertoeven.

Triventure Teambuilding Outdoor

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.