Via Ventura

Avontuur bij Paleis Soestdijk

Hier bereiden we je voor op avontuur.

Vanaf een sprankelende locatie recht tegenover Paleis Soestdijk ontvangen wij groepen die eens op een andere manier uitgedaagd willen worden. Groepen die het leuk vinden om niet van te voren te weten wat er gebeuren gaat en een hele dag worden ondergedompeld in avontuur, comfort, rauwe beleving en plezier.

Natuurlijk stemmen we met jou als aanvrager af wat er ongeveer gaat gebeuren, maar na het nemen van onze quiz (test klinkt zo testerig), weten we precies wie wat leuk vindt. De avonturier, de ontdekker, de adrenaline junkie of de laid-back chiller. Voor iedereen hebben we iets en niemand komt tekort.

Dus kom naar Paleis Soestdijk! Een graag bezochte evenementenplek en ontmoetingsplaats die in combinatie met onze activiteiten en catering tal van groepen een onvergetelijke dag kan bezorgen. Het zijn namelijk die activiteiten die de grondslag bleken voor het succes van Triventure dat zich in rap tempo verspreidt naar tal van mooie plekken in binnen- en buitenland.

Via Ventura
Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau. Combineer een activiteit met catering en ontvang 10% korting op de totaalprijs.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Via Ventura staat er een heerlijke lunch of borrel klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten (mix of vega) en ploft lekker neer, kijkt een film, luistert naar muziek of doet een relaxed spelletje. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt ontspannen, echt met elkaar en echt gezellig.

Mail: info@triventure.nl

Meer over de locatie: Centraal in Nederland midden in de natuur ligt Paleis Soestdijk. Een unieke locatie die je gasten meeneemt op reis naar toen, nu en straks. Een plek waar het interessante verleden en de duurzame toekomst nauw zijn verweven. Een plek in beweging, waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen.

Kwam je voor een iets minder groot aantal en een heel avontuurlijk feest in de Vuursche Natuur? Ga dan naar Triventure – Basecamp de Lage Vuursche!

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.