Triventure Valley – Achouffe

Avontuur in de Belgische Ardennen


Welkom bij Triventure Valley – De ultieme bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen.

Vanaf een sprankelende locatie in Achouffe begeleiden wij groepen, teams, bedrijven en families op uiteenlopende wijze voor de meest onvergetelijke driedaagse trips en ontmoetingen.

Ontdek een unieke combinatie van avontuur, teambuilding, verbinding, plezier en luxe. Bij Triventure Valley streven we ernaar onvergetelijke ervaringen te bieden aan Nederlandse bedrijven of groepen die op zoek zijn naar iets buitengewoons. Na een dag vol met verschillende activiteiten, plof je neer op het terras of bij het (haard)vuur. Samen terugblikkend op al je avonturen en stiekem al verheugend op de volgende ochtend.

Het verblijf

Je verblijft in Hotel Achouffe Valley en daar geniet je van de luxe van prachtige tweepersoonskamers, een waanzinnig gezellig en lekker restaurant, de onovertroffen gastronomie en het panoramische terras met een fenomenaal uitzicht. De gastvrijheid van het vrolijke Nederlandse team met jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

De opties!


Expeditie Valley: Stap uit je comfortzone met uitdagende opdrachten die teamwork en creativiteit bevorderen middenin de directe rauwe omgeving. Hier zien we uit welk hout jullie gesneden zijn als groep en als individu. Als team, oriënteren, geen hulpmiddelen en zorgen dat je terugkomt. Als gehele groep. Ondertussen word je op verscheidene Rendez-vous punten bestookt met opdrachten die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Perfect voor het verbeteren van teambanden. Welke groep doet dit het beste, het snelste, het meest nauwkeurig en lost al onze challenges op? We weten het zodra iedereen aangekomen is op exfil en dan worden de prijzen verdeeld! Eeuwige roem middenin de natuur! Kom maar op!

Hikes in “Le Vallee des Feés”: Verken de betoverende Feeënvallei met haar pittoreske rivieren, uitgestrekte sterrenmosbodems en prachtige uitzichten.

Mountainbiken op beroemde Ardense Routes: Doe mee aan adrenaline-pompende mountainbiketochten langs de bekendste routes rondom Houffalize. Van beginner tot prof en voor iedere fietsliefhebber. Er gaat een ervaren gids en trainer mee die tijdens de tocht tips en trucs geeft voor een veilige en avontuurlijke ervaring met elkaar.

Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid door trainers met uiteenlopende achtergronden in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Serenity Pilates: De mix van Yoga en Pilates op deze sprankelende plek zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en ondertussen op aangename wijze jezelf wat welverdiende aandacht geeft. Stabiliteit, houding, ademhaling, balans, kracht en ontspanning, het komt allemaal aan bod voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest.

Humoristische Outdoor Games: Lach, leer en versterk de teamgeest met onze humoristische en educatieve buitenactiviteiten.

Ontdek de perfecte combinatie van avontuur, teambuilding en een unieke omgeving. Plan vandaag nog jouw bedrijfsuitje in de Ardennen en laat Triventure Valley een onvergetelijke ervaring voor je team creëren.

Benieuwd naar de invulling? Klik hieronder op één van de programma’s!
3 daagse teambuilding en ontwikkeling
3 daagse avontuur en plezier
3 daagse rust en ontspanning


Allons-y tous! Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Vul dan hieronder kort je gegevens in.

Comfort, heerlijk dineren, authentieke streekgerechten en dranken afgewisseld met rauw avontuur en zeer ervaren begeleiding voor alle soorten groepen.

Toch liever een avontuur dichterbij in Nederland? Check hier onze locaties in de buurt!

Triventure Teambuilding

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.