Triventure Valley – Achouffe

Welkom bij Triventure Valley – De ultieme bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen

Vanaf een sprankelende locatie in Achouffe begeleiden wij groepen, teams, bedrijven en families op uiteenlopende wijze voor de meest onvergetelijke driedaagse trips en ontmoetingen.

Ontdek een unieke combinatie van avontuur, teambuilding, verbinding, plezier en luxe. Bij Triventure Valley streven we ernaar onvergetelijke ervaringen te bieden aan Nederlandse bedrijven of groepen die op zoek zijn naar iets buitengewoons. Na een dag vol met verschillende activiteiten, plof je neer op het terras of bij het (haard)vuur. Samen terugblikkend op al je avonturen en stiekem al verheugend op de volgende ochtend.

Je verblijft in Hotel Achouffe Valley en daar geniet je van de luxe van prachtige tweepersoonskamers, een waanzinnig gezellig en lekker restaurant, de onovertroffen gastronomie en het panoramische terras met een fenomenaal uitzicht. De gastvrijheid van het vrolijke Nederlandse team met jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Teambuilding Triventure Valley

Voorbeelden van activiteiten:

Expeditie Valley: Stap uit je comfortzone met uitdagende opdrachten die teamwork en creativiteit bevorderen middenin de directe rauwe omgeving. Hier zien we uit welk hout jullie gesneden zijn als groep en als individu. Als team, oriënteren, geen hulpmiddelen en zorgen dat je terugkomt. Als gehele groep. Ondertussen word je door onze crew bestookt met opdrachten die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Perfect voor het verbeteren van teambanden.

Hikes in “Le Vallee des Feés”: Verken de betoverende Feeënvallei met haar pittoreske rivieren, uitgestrekte sterrenmosbodems en prachtige uitzichten.

Mountainbiken op beroemde Ardense Routes: Doe mee aan adrenaline-pompende mountainbiketochten langs de bekendste routes rondom Houffalize. Van beginner tot prof en voor iedere fietsliefhebber. Er gaat een ervaren gids en trainer mee die tijdens de tocht tips en trucs geeft voor een veilige en avontuurlijke ervaring met elkaar.

Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Serenity Pilates: De mix van Yoga en Pilates op deze sprankelende plek zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en ondertussen op aangename wijze jezelf wat welverdiende aandacht geeft. Stabiliteit, houding, ademhaling, balans, kracht en ontspanning, het komt allemaal aan bod voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Geschikt voor elk niveau.

Humoristische Outdoor Games: Lach, leer en versterk de teamgeest met onze humoristische en educatieve buitenactiviteiten.

Triventure Valley - Achouffe
Triventure valley – Achouffe

Voordelen van teamactiviteiten:
– Versterking van teamcohesie en onderling begrip
– Stimuleer vitaliteit in het bedrijf
– Positief effect op welbevinden
– Ervaren trainers met een focus op transparante, eerlijke en open communicatie
– Je leert elkaar kennen, want je werkt met mensen
– Creëer loyaliteit. Wees de werkgever waar je zelf voor zou willen werken.

Ontdek de perfecte combinatie van avontuur, teambuilding en een unieke omgeving. Plan vandaag nog jouw bedrijfsuitje in de Ardennen en laat Triventure Valley een onvergetelijke ervaring voor je team creëren.

Allons-y tous! Meer weten over complete teambuildingprogramma’s in de Belgische Ardennen? Vul dan hieronder kort je gegevens in.

Comfort, heerlijk dineren, authentieke streekgerechten en dranken afgewisseld met rauw avontuur en zeer ervaren begeleiding voor alle soorten groepen.