Onze locaties

Ontdek welke locatie het beste past bij jouw avontuur! Elke locatie heeft een unieke charme waar wij verschillende activiteiten aanbieden voor bedrijven, families en vrienden die passen bij de omgeving. Klik op de afbeelding voor meer informatie en ontdek wat voor activiteiten er per locatie allemaal te doen zijn.

Triventure Teambuilding

Triventue Basecamp – De Lage Vuursche. Op het avontuurlijke Basecamp kan de hele groep uitgebreid relaxen, sporten, trainen en spelen op een plaats die werkelijk tot de verbeelding spreekt. Middenin de natuur van boswachterij de Vuursche aangrenzend aan kampeerterrein de Zeven Linden.

Via Ventura – Paleis Soestdijk. Vanaf een sprankelende locatie recht tegenover Paleis Soestdijk ontvangen wij groepen die het leuk en interessant vinden om een hele dag te worden ondergedompeld in avontuur, comfort, rauwe beleving en plezier tijdens een toffe teambuildingdag.

Via Ventura
Teambuilding en avontuur bij Triventure bij adellijke pracht in Bilthoven

De Mauritshoeve – Bilthoven. Vanuit de landelijke en bosrijke pracht organiseren wij bedrijfsevents, familiedagen en verschillende soorten bijeenkomsten zoals vergaderingen en feesten met onze typerende natuurlijk feestelijke én avontuurlijke insteek!

’t Bluk – Zuiderheide. Je bent omringd door groen aan alle kanten: zoals bos en heide, verstuiving of plassen. Menig avonturier kan hier relaxen of actief op pad. Voor actieve teambuildingdagen, laagdrempelige groepsactiviteiten binnen of buiten en zorgeloos plezierig buitenspelen. Opties te over.

Magisch avontuur en feest bij Triventure en 't Bluk op de Zuiderheide in Laren
Triventure Teambuilding

Triventure Valley – Achouffe. Vanaf een sprankelende locatie begeleiden wij groepen, teams, bedrijven en families op uiteenlopende wijze voor de meest onvergetelijke driedaagse trips en ontmoetingen. Ontdek een unieke combinatie van avontuur, teambuilding, verbinding, plezier en luxe.

Op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring die afgestemd is op de natuurlijke pracht van jouw omgeving? Bij onze unieke teambuilding staan wij klaar om bedrijven te verwelkomen die verlangen naar een avontuurlijke, uitdagende, en leerzame reis in hun eigen achtertuin.

Triventure Teambuilding


Benieuwd welke teambuilding en activiteiten wij allemaal aanbieden? Klik hier!