Activiteiten

Ben je op zoek naar een leuke, originele activiteit of teambuilding vol avontuur in het Gooi of op de Utrechtse Heuvelrug? Dan zit je goed. Een overzicht van tal van activiteiten vol plezier en beleving vind je hieronder. Deze organiseren wij op aanvraag voor jouw bedrijf, familie of vriendengroep.

Onze samenwerking met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Staatsbosbeheer stelt ons in staat op de mooiste plekken bijzonder avontuur te kunnen bieden. En ze worden allemaal verzorgd door ervaren instructeurs, docenten en trainers. Direct meer informatie aanvragen doe je hier!

Triventure Quest: Het begin van een geweldig avontuur. Iedereen kiest bij het boeken wat ze willen: Resolve, Freedom of Wonder. Dus inderdaad: je kan ook met zijn allen een Freedom team vormen. Let op:

Elke groep navigeert enkele kilometers van vertrekpunt naar exfil. Máár….

Team Resolve gaat zelfstandig op pad om gedurende de tocht naar verschillende RV (rendezvous)-punten te navigeren. Eenmaal daar worden zij fors uitgedaagd om met hun hersenen en handen tal van challenges en puzzels te trotseren.

Team Wonder gaat relaxed met een gids mee op pad en zij mogen zich vergapen aan de pracht van de omgeving waar ze starten en eindigen. Wander en wonder zullen we maar zeggen. Neem vooral je fototoestel mee. Of

Team Freedom? Succes. Jullie krijgen een aantal minuten voorsprong en navigeren naar Exfil zonder dat onze hunters je vinden. Wie blijft er uit handen van deze doorgewinterde rangers, scouts en opjagers? Bring. It. On.

Bij aankomst op Exfil? Feast! Uitgebreid in de watten gelegd worden. Als in: heel erg goed en lekker neerploffen met je verdiende hapje en drankje en een dag en avond vol avontuur.

En hoe kom je terug naar de start? Laat dat maar aan ons over. Regelen we.

Vanaf onze oprichting hebben we zitten brouwen en broeden op de ultieme avontuurervaring! Hoe kunnen we een groep onderdompelen in een dag vol beleving, contrast, genot en sterke overgangen ertussen? Met eten en drinken, chillen, actief zijn, verwonderen, genieten van elkaar en mooie vergezichten en toegankelijk voor iedereen. Triventure Quest heeft het allemaal.

Vanaf 8 tot 150 personen – Meerdere teams mogelijk – Duur afhankelijk van op voorhand gemaakte keuze – Inspanningsniveau Resolve 2/5, Wonder 1/5, Freedom 4/5 en 5/5 als een hunter in je nek hijgt.

Expeditie Triventure

Expeditie Triventure: Dit is tof en totaal anders dan je als groep ooit hebt gedaan! Als team, oriënteren en navigeren, geen hulpmiddelen en zorgen dat je terugkomt. Ondertussen word je op verscheidene Rendez-vous punten bestookt met opdrachten die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Welke groep doet dit het beste, het snelste, het meest nauwkeurig en lost al onze challenges op? We weten het zodra iedereen aangekomen is op exfil en dan worden de prijzen verdeeld! Eeuwige roem middenin de natuur! Kom maar op!

Vanaf 6 personen – Duur varieert tussen 2 en 4 uur, afhankelijk van doelen – Inspanningsniveau 2/5

Teambuilding Creatieve Communicatie Triventure

Teambuilding- en ontwikkeling Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid door trainers met uiteenlopende achtergronden in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Vanaf 3 tot 20 personen – Meerdere teams mogelijk – Duur varieert tussen 2 en 4 uur, afhankelijk van doelen. Inspanningsniveau 1/5

Gauntlet teambuilding Lage Vuursche Utrechtse Heuvelrug

The Gauntlet: Fan van Survivor of Expedtie Robinson? Dan is dit echt iets voor jullie!

Maak je klaar voor een forse dosis adrenaline verhogend plezier! Elk onderdeel daagt je team op meerdere met elkaar vervlochten manieren uit. Zonder stap A geen stap B, C of D. Jullie bepalen wie welk onderdeel doet, dus iedereen in het team komt aan bod. En dat met alle teams tegelijk. Elke chaos kent zijn ordening.

Welk team werkt het best als samen? Wie houdt het overzicht en kalmte tijdens het oriënteren en jagen? Welke groep beschikt over de meeste wijsheid en oplossingsgerichtheid? Om uiteindelijk te laten zien hoe jullie je staande houden wanneer je door alle elementen van de natuur wordt uitgedaagd ze te beheersen, trotseren én te overwinnen.

Een must do voor gamers, avonturiers, denkers, doeners, strategen en liefhebbers van bewegen.

Vanaf 10 tot 40 personen – Meerdere teams mogelijk – Duur ca. 90 minuten – Inspanningsniveau 3/5

Mountainbiken Triventure

Mountainbike Experience: Wil je op pad en echt iets tofs ervaren? Bij al onze verschillende locaties liggen fantastische mountainbikesroutes en fietspaden waar je als (beginnend en ervaren) liefhebber kan genieten van een waanzinnige ervaring. Van technische singletracks met kronkelende stukken naar prachtige gedeeltes boordevol flow.

We leren je om echt alles uit je avontuur te halen: geven tips over techniek, houding en vertellen je over de verschillende disciplines binnen het spectrum van deze ontzettend leuke sport. We laten je echt de allermooiste plekken zien en staan ook heel graag stil bij prachtige plaatjes. Want de mix van de rush en het ontspannen maakt onze Mountainbike Experience tot een zeer populaire activiteit.

Vanaf 3 tot 20 personen – Duur varieert tussen 2 en 4 uur, afhankelijk van doelen en deelnemersveld – Inspanningsniveau 3/5 tot 5/5.

Landscape painting: Kunstenaar en natuurliefhebber Albert Jan Rasker maakte dit schilderij bij het Pluismeer, in een prachtig buitengebied nabij Paleis Soestdijk. Samen met een bevriende kunstenaar, op de voorgrond, genieten ze met alle zintuigen van deze bijzondere plek. Albert Jan geeft nu schilderworkshops in samenwerking met Triventure, waarin hij de deelnemers laat meegenieten. Een blijvende herinnering aan een toch al onvergetelijke dag! Deelnemers creëren hun eigen stukje kunst en nemen een mooie memento mee naar huis.

Vanaf 10 tot 20 personen – Individueel – Duur ca. 120 minuten – Inspanningsniveau 1/5

Serenity Pilates: De mix van Yoga en Pilates op één van onze magische plekken zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en ondertussen op aangename wijze jezelf wat welverdiende aandacht geeft. Je bent in het hier en nu. Geen prikkels. Hooguit van de vogels die je om je heen hoort fluiten, de geuren die de omgeving rijk is of de klanken van ontspannende muziek op de achtergrond of de cirkelende buizerd boven je hoofd. Stabiliteit, houding, ademhaling, balans, kracht en ontspanning, het komt allemaal aan bod voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Geschikt voor elk niveau.

Vanaf 8 personen – Individueel – Duur 60 minuten – Inspanningsniveau 1/5

Ben je om? Wil je meer informatie? Kom je langs? Wil je avontuur bij Via Ventura – Paleis Soestdijk of bij Basecamp – de Lage Vuursche? Of een buitenlandtrip naar de Ardennen? Een eigen of gekozen locatie is ook altijd bespreekbaar. Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau. Combinaties maken in activiteiten zijn geen enkel probleem.

Teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes, vriendenuitjes familiedagen, netwerkbijeenkomsten, het kan allemaal.