Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten in ons aanbod en die we bovendien op aanvraag kunnen organiseren voor jouw bedrijf, familie of vriendengroep.

Al onze activiteiten (kunnen) worden verzorgd door ervaren instructeurs!

Activiteiten Triventure

Mountainbiken: in de Lage Vuursche direct aan de routes? Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche liggen fantastische mountainbikeroutes. En beter nog: wij zitten precies naast de rode route (Hoge Vuursche) en de groene route (Lage Vuursche). Met onze mountainbikes van het merk Trek, kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen.

Mountainbiken Triventure

Steppen: Nu we vaker buitensporten, vinden we dat we dat ook zo gevarieerd mogelijk moeten doen. Wij houden van opties. Het is zo fijn om relaxed door de omgeving te cruisen. Even op pad. Goede workout. Ander uitzicht dan je moeilijker te motiveren echtgenoot of collega en je kan er weer tegen aan. Neem ze mee naar de Lage Vuursche!

Archery Tag: Archery Tag (of één van de andere namen waar het spel onder bekend is zoals Archery Attack, Dodge Bow of Shoot Out etc.) is een attractief en verrassend intensief spel. Als combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal is het geschikt voor jong en oud. Een geweldige manier om doelen te stellen en op vriendelijke wijze je schoonmoeder of werkgever uit te schakelen.

Fietstocht: Zoek je een activiteit die altijd voor (bijna) iedereen te doen is? Boek dan je fietstocht. Heel leuk om zelf erop uit te trekken, maar met onze gidsen leer je echt veel over de omgeving. Uiteraard fietsen we enkel daar waar het mag. We respecteren de natuur en haar bewoners en zwaaien ook meestal even naar Beatrix.

Hike Triventure

Hiken: Een hike bij Triventure zorgt ervoor dat je 2 uur lang stevig de pas hebt en ondertussen ontdekt welke pracht er in de omgeving is. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling en onze gidsen nemen je mee naar de plekken die zeker het zien (of horen en ruiken) waard zijn. Een rustige wandeling? Ook heerlijk om te doen. Ontdek wat de weelde van de natuur met een mens kan doen. Het is niet zonder reden dat wandelingen steeds vaker op doktersrecept worden meegegeven.

Teambuilding Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid trainers met een achtergrond in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Teambuilding Creatieve Communicatie Triventure

Workshop Weerbaarheidstraining: In de huidige samenleving wordt er vaak een hoop van je gevraagd. Zeker nu we meer thuiswerken wordt het lastiger om je assertief te tonen op momenten waar het belangrijk is. Je werk/opdrachtgever met weer een vraag of je “nog even” een extra project oppakt. Je loopt al over. De druk om te presteren neemt toe. Je wil tenslotte niet dat het lijkt alsof je niet functioneert. Straks verlies je je opdracht of baan?

Wij leren jou of je team nee te zeggen en op gepaste wijze aan te geven waar je grenzen liggen. Als jij in staat wordt gesteld om in alle rust je beste werk te doen, verhoogt je werkplezier, je eigenwaarde en uiteindelijk het welbevinden tussen jou en je opdrachtgever. Om je daar te krijgen zullen we je pushen. Uitdagen. Op fysiek en mentaal vlak dusdanig prikkelen dat assertiviteit natuurlijk aangemeten gedrag wordt in plaats van eng. Het verschil tussen spannend en eng is namelijk dat je blijft staan waar je eerder wegrende.

Yoga: Yoga ofwel “verbinden”. En bij ons doe je dat relaxed in de natuur. Betekent dit dat je een uurtje op de mat mag liggen? Nee. Yoga is een oefenvorm die men na jaren beoefenen pas enigszins begint te beheersen. We laten je dus kennismaken met de basis en zorgen ervoor dat je, hier bij Triventure, Yoga beoefent in de buitenlucht. Sereen en met de juiste omstandigheden.

Pilates: Heerlijk! Op een plek die werkelijk tot de verbeelding spreekt, maak je kennis met Pilates. Actief aan de slag om jezelf een aangename fysieke en mentale prikkel te geven terwijl je wordt omgeven door fluitende vogels en ruizende bladerdaken. En dan daarna dat wijntje… welverdiend.

Triventure Pilates

Nordic Walking: Overgewaaid uit Finland en in Europa heel snel aan populariteit winnend. Terecht, want deze vorm van efficiënt bewegen is voor iedereen toegankelijk. Het verhoogt je uithoudingsvermogen, stimuleert de stofwisseling en het grote voordeel is dat je het overal en altijd kunt beoefenen. Korte tochten of lange wandelingen, in een hoog of rustig tempo, individueel of in groepsverband. Uiteraard in de prachtige natuur die de omgeving hier rijk is.

Geocaching: Modern schatzoeken! Het klinkt zo ontzettend nerdy en dat is het dus ook! Lekker joh. Met je gps coördinaten op zak van punt tot punt coördineren om uiteindelijk je cache te vinden en te benutten! Uiteraard geven wij er een Triventure twist aan. Saai mag het niet zijn!

Expeditie Triventure

Kamp Triventure: Dompel je team, familie, vrienden onder in een weekend lang zelfverkenning. Hoe ga je om met vermoeidheid? Gebroken nachten? Zware fysieke beproevingen? En de voortdurende mix van deze factoren. Naar een idee van Kamp van Koningsbrugge (bekend van tv), zijn wij in samenwerking met instructeurs, begeleiders, ondervragers en hulpverleners dit traject gestart voor iedereen die wil weten waar hij of zij staat. Deed je ooit mee aan welke obstacle course dan ook? Doe dan het obstacle weekend met jezelf als voornaamste tegenstander. We dare you.

Expeditie Triventure: Gedropt worden als team, oriënteren, geen hulpmiddelen, een paar uur tijd en zorgen dat je terugkomt. Als gehele groep. Ondertussen word je bestookt met opdrachten en eenmaal thuis kijken we welk team wint. Op basis van tijd en bonificatieseconden krijg je daarna de mogelijkheid om lekker te relaxen op Basecamp. Wij weten wat er aan het einde van de regenboog ligt bij Triventure, dus deze wil je winnen!

Ben je om? Wil je meer informatie? Kom je langs? Ga dan nu naar www.triventure.nl/groepen