Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten in ons aanbod en die we op aanvraag kunnen organiseren voor jouw bedrijf, familie of vriendengroep! Al onze activiteiten (kunnen) worden verzorgd door ervaren instructeurs! Maak je je dag compleet met een volledig verzorgde dikke vette lekkere barbecue, een heerlijk uitgebreid buffet of een rijke lunch? Vul dan na het bekijken van onze activiteiten gelijk het contactformulier van onze locaties Basecamp – de Lage Vuursche of Via Ventura – Paleis Soestdijk in.

De Via Ventura: Vanaf onze oprichting hebben we zitten brouwen en broeden op de ultieme avontuurervaring! Hoe kunnen we een groep onderdompelen in een dag vol beleving, contrast, genot en sterke overgangen ertussen? Met eten en drinken, chillen, actief zijn, bezinning, genieten van elkaar en mooie vergezichten en toegankelijk voor iedereen. Met het vinden van een prachtige tweede locatie tegenover Paleis Soestdijk, ontstond er het idee om Basecamp en (inmiddels) Via Ventura te combineren.

Daarom hebben we de grootste escaperoom van de wereld gebouwd en niet alleen om ergens uit te ontsnappen, maar vooral om ergens binnen te komen. Hierin combineren we comfortabel binnen zijn met rauw eropuit trekken. Door audiovisuele pracht aanzetten tot bewegen en na het nemen van een quiz de groep indelen in verschillende categorieën: de avonturier, de adrenaline junk, de ontdekkingsreiziger of de laid back chiller. En dan naar buiten… op zoek naar ons Eldorado. Spel, vuur, groen, weldaad, weelde en teambuilding op een zeer fascinerende wijze. 

Je leert wat over jezelf en wie het echt goed begrijpt, leert iets over de anderen. En anders zorgen wij daar voor. 

Dit heb je nog nooit meegemaakt.  Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel ons even op. We verklappen niet alles online.

Mountainbiken Triventure

Mountainbiken: in de Lage Vuursche direct aan de routes? Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche liggen fantastische mountainbikeroutes. En beter nog: wij zitten precies naast de rode route (Hoge Vuursche) en de groene route (Lage Vuursche). Met onze mountainbikes van het merk Trek, kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen.

En voor de goede orde: ons Basecamp ligt dus écht direct aan de beide routes. Dus we kunnen meermaals zwaaien als je weer langs dendert. Leren hoe je er naar behoren dendert? Boek er een gids of instructeur bij. De 1 laat je de tofste plekken in de regio zien, de ander leert je hoe je dat goed en wel doet.

Expeditie Triventure

Expeditie Triventure: Dit is tof en totaal anders dan je als groep ooit hebt gedaan! Als team, oriënteren, geen hulpmiddelen en zorgen dat je terugkomt. Als gehele groep. Ondertussen word je door onze crew bestookt met opdrachten door onze die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Eenmaal thuis kijken we welk team wint op basis van tijd en bonificatieseconden. Wij weten wat er aan het einde van de regenboog ligt bij Triventure, dus deze wil je winnen! Middenin de natuur! Kom maar op!

Gauntlet teambuilding Lage Vuursche Utrechtse Heuvelrug

The Gauntlet: Fan van Survivor of Expedtie Robinson? Dan is dit echt iets voor jullie!

Elk onderdeel daagt je team op meerdere met elkaar vervlochten manieren uit. Zonder stap A geen stap B, C of D. Jullie bepalen wie welk onderdeel doet, dus iedereen in het team komt aan bod. En dat met alle teams tegelijk. Elke chaos kent zijn ordening.

Welk team werkt het best als samen? Wie houdt het overzicht en kalmte tijdens het oriënteren en jagen? Welke groep beschikt over de meeste wijsheid en oplossingsgerichtheid? Om uiteindelijk te laten zien hoe jullie je staande houden wanneer je door alle elementen van de natuur wordt uitgedaagd ze te beheersen, trotseren én te overwinnen.

Een must do voor gamers, avonturiers, denkers, doeners, strategen en liefhebbers van bewegen.

Outdoor Games teambuilding Lage Vuursche Utrechse Heuvelrug

Outdoor games: Laat je verrassen met een gigantische variatie aan spel, sport en avontuur. In meerdere teams zijn jullie met zijn allen tegelijk actief. Waar de ene groep druk bezig is een potje beachvolleybal te winnen, wordt er verderop geschoten met pijl en boog. Op de achtergrond het schaterlachen van weer een andere groep die op hilarische wijze een frisbee ergens doorheen probeert te werpen.

Serenity: De mix van Yoga en Pilates op één van onze magische plekken zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen en steeds kalmer wordt. Je bent in het hier en nu. Geen prikkels. Hooguit van de vogels die je om je heen hoort fluiten, de heerlijke geur van wierrook of de klanken van ontspannende muziek op de achtergrond. Stabiliteit, houding, ademhaling, balans, kracht en ontspanning, het komt allemaal aan bod voor een gezonde balans tussen lichaam en geest. Geschikt voor elk niveau.

Teambuilding Creatieve Communicatie Triventure

Teambuilding- en ontwikkeling Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid door trainers met uiteenlopende achtergronden in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Ben je om? Wil je meer informatie? Kom je langs? Wil je avontuur bij Via Ventura – Paleis Soestdijk of bij Basecamp – de Lage Vuursche? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.

Teambuilding, bedrijfsevents, teamuitjes, familiedagen, netwerkbijeenkomsten, we doen ze allemaal. En allemaal goed.