Mauritshoeve – BilthovenAvontuur op de Utrechtse Heuvelrug


Avontuur op een betoverend landgoed. Ervaar de warme sfeer bij Het Koetshuis of Het Achterhuis van de Mauritshoeve en ontdek daarvandaan de bijzondere mix tussen serene groene pracht en wilde bosrijke achtertuin. Een waanzinnige locatie nabij Bilthoven en Maartensdijk. Een plek met een rijke historie op een adellijk en adembenemend landgoed. Waar de landelijke pracht nog in authentieke staat terugkomt bij de beide accommodaties.

Hiervandaan organiseren wij bedrijfsevents, familiedagen en verschillende soorten bijeenkomsten zoals vergaderingen en feesten met onze typerende natuurlijk feestelijke én avontuurlijke insteek!

De omgeving

Het is hier op de Utrechtse Heuvelrug werkelijk waar voor iedereen genieten. Elke doelgroep. Je bent omringd door groen aan alle kanten: zoals bos en weide, woester of kalm. Menig avonturier kan hier relaxen of volledig actief op pad. Voor actieve teambuildingdagen, laagdrempelige groepsactiviteiten binnen of buiten en ongebreideld plezierig buitenspelen. Er is héél veel mogelijk.

De accommodaties

Het Koetshuis biedt ruimte aan groepen tot wel 250 personen en het Achterhuis biedt plek tot 60 personen. En ook in beide gevallen een enorm aantal m2 tuin om jezelf te vermaken, op het gazon te chillen of eens goed bij te kletsen over wat er maar de revue passeert, waardoor je echt even volledig in het hier en nu bent.

Unieke formule

Dat we hier met heel veel plezier volledige dagen voor jou mogen verzorgen, is echt genieten. Dit aangevuld met heel veel lekkers vanuit een hele goede keuken geserveerd door een waanzinnig gezellig team, zorgt voor een unieke formule die jou een onvergetelijke gaat bezorgen.

Je gedroomde event start hier

Dus voor avontuur op een betoverend landgoed vul je hieronder het contactformulier in en gaan wij aan de slag om jouw gedroomde event te realiseren.

Combineren is mogelijk. Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau.
Een locatie is altijd exclusief voor jouw groep beschikbaar.

Kwam je voor een iets minder groot aantal en een heel avontuurlijke dag in de Vuursche Natuur? Ga dan naar Triventure – Basecamp de Lage Vuursche! Echt eens heel wat anders? Ga naar Triventure Valley te Achouffe in de Belgische Ardennen. Meerdaagse programma’s variërend in avontuur, ontspanning, teamontwikkeling en heerlijk vertoeven.

Teambuilding en avontuur bij Triventure bij adellijke pracht in Bilthoven

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken dan ook met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.