’t Bluk – ZuiderheideAvontuur op de Zuiderheide


Magisch avontuur in een betoverend natuurgebied nabij Laren en Hilversum. Waar oude postwegen over paarskleurende heide lopen. De overgang van de stuwwal naar de Eemvallei tekent zich hier schitterend af en zorgt voor een karakteristiek glooiend schouwspel dat als perfect decor dient voor een onvergetelijke dag. Of dat nou zakelijk, familiair of andersoortig is. Iedereen gedijt hier. Heel, heel goed.

Hiervandaan organiseren wij bedrijfsevents, familiedagen en verschillende soorten bijeenkomsten zoals vergaderingen en feesten met onze typerende natuurlijk feestelijke én avontuurlijke insteek!

De omgeving

Het is op de Zuiderheide werkelijk waar voor iedereen genieten. Elke seizoen met een eigen magische charme. Je bent omringd door groen aan alle kanten: zoals bos en heide, verstuiving of plassen. Menig avonturier kan hier relaxen of actief op pad. Voor actieve teambuildingdagen, laagdrempelige groepsactiviteiten binnen of buiten en zorgeloos plezierig buitenspelen. Opties te over.

De accommodatie

’t Bluk biedt ruimte aan groepen tot wel 150 personen. Maar ook voor intieme gezelschappen, uitermate geschikt. Omringd door de prachtige natuur van het Goois Natuurreservaat. Betoverende zonsondergangen om jezelf aan te vergapen, op het gras te relaxen of eens goed bij te kletsen over wat er maar de revue passeert, waardoor je echt even volledig in het hier en nu bent. Een hele diverse menukaart en een ontzettend enthousiaste en gastvrije crew maken het volledig af.

Unieke ervaring

Dat we op zo’n prachtige plek volledige dagen verzorgen, is ook voor ons een fantastisch gegeven. Het gevoel dat deze wonderschone omgeving oproept, is nog altijd ongekend magisch. Glooiend, paradijselijk en totaal weg van de concrete jungle. De omgeving daagt elke buitenliefhebber als vanzelf uit om op pad te gaan.

Je gedroomde event start hier

Dus voor een magisch avontuur in een betoverend natuurgebied vul je hieronder het contactformulier in en gaan wij aan de slag om jouw gedroomde event, teamuitje, bedrijfsfeest of familiefeest te realiseren.

Combineren is mogelijk. Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau.

Benieuwd naar onze andere locaties? Kijk dan hier! Echt eens heel wat anders? Ga naar Triventure Valley te Achouffe in de Belgische Ardennen. Meerdaagse programma’s variërend in avontuur, ontspanning, teamontwikkeling en heerlijk vertoeven.

Magisch avontuur en feest bij Triventure en 't Bluk op de Zuiderheide in Laren
’t Bluk – Zuiderheide

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken dan ook met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen. Mail: info@triventure.nl