Partners

Succes is pas leuk als je het kan delen. En daarom delen we graag wie ons helpen om jouw evenement zo te laten slagen.

Echt een waanzinnige plek voor natuur-, sport- en recreatieliefhebber. Gastvrijheid en beleving staan centraal in de prachtige Lage Vuursche. http://www.dezevenlinden.nl

Midden in de bossen van Lage Vuursche ligt Boetiekhotel en Restaurant De Kastanjehof. Een unieke locatie voor bijeenkomsten met een doel!  

Een verblijf bij De kastanjehof betekent verschillende soorten sfeervolle vergaderruimtes, luxueus overnachten en genieten van ons Restaurant met prachtige gerechten van het seizoen.  

De Kastanjehof beschikt over 14 hotelkamers, een Restaurant, drie vergaderruimtes en een grote tuin met verschillende mogelijkheden! 

Zoek jij een activiteit of extra invulling voor je bijeenkomst? Samen met Triventure maken wij een passend programma voor elk gezelschap.

https://dekastanjehof.nl

Een eigentijdse plek midden in de bossen van Lage Vuursche. Met een prachtig natuurgebied als achtertuin biedt deze locatie ieder moment van het jaar weer een mooie aanblik en is het een fantastisch startpunt voor mooie wandelingen, fietstochten en andere (buiten)belevenissen. Het is een kruispunt voor wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes. Of het nu lente, herfst, winter of zomer is, bij Het Vuursche Bos is het altijd gezellig.

https://hetvuurschebos.nl

https://52gradennorth.nl/
Outdoorartikelen zoals wandelschoenen, rugzakken, buitenleven, jachtkleding, tenten etc. 52ºNorth is puur outdoor met passie!

https://detrits.nl Het sportcentrum in de regio voor zwemmen, binnen- en buitenfitness, verenigingssport, klimwand of een gezellige borrel.

https://landgoedpijnenburg.nl U bent van harte welkom om er te komen wandelen over de mooie lanen, te fietsen of paard te rijden, een huisje te huren, van boom naar boom te tokkelen bij het Klimbos, uit te rusten bij het Theehuis of een belangrijke gebeurtenis te vieren in de openlucht.


https://www.revolutionrace.nl/ Actief in de buitenlucht? Duurzaam in gebruik en vervaardiging. Geweldige kwaliteit en bang for buck!


https://buitenzorg.scouting.nl/nl/ Scoutcentrum Buitenzorg is een kampeerterrein voor Scouts en groepen, met name lagere scholen, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Baarn. Het terrein is een van de labelterreinen van Scouting Nederland