Partners

Wij delen graag wie ons helpen om jouw geboekte dag of trip tot een geweldige belevenis te maken!

Echt een waanzinnige plek voor natuur-, sport- en recreatieliefhebber. Gastvrijheid en beleving staan centraal in de prachtige Lage Vuursche. http://www.dezevenlinden.nl

_______________________

Paul van Hal is dé specialist op het gebied van mountainbikes en gravelbikes in Soest en omgeving. Vrijwel iedere week is hij op zijn Mondraker mountainbike te vinden op een van de MTB parcours rondom Soest. Voor advies over MTB’s of routes moet je bij Paul zijn!

In 2018 heeft Paul van Hal de stap gezet om van zijn passie zijn beroep te maken. Niet alleen zijn Showroom in Soest is in korte tijd een begrip geworden maar ook zijn verhuur service is niet meer weg te denken uit de regio. 

Door zijn grote assortiment, zowel voor de verhuur als voor de verkoop, kunnen ze voor iedereen de geschikte MTB vinden. Zowel elektrisch als niet elektrisch. Ook voor onderhoud van uw fiets, ook als u die niet bij hen heeft gekocht, zijn zij u graag van dienst.

_______________________

Een nieuw concept waar hotel, restaurant en activiteiten samen komen en waar je midden in de Ardennen verblijft. In het gezellige centrum van het Belgische Achouffe vind je Hotel Achouffe.
Gerenoveerde kamers, een waanzinnig gezellig restaurant en een panoramisch uitzicht dat uniek is in de Ardennen. Een plek waar iedereen welkom is en iedereen zich welkom mag voelen.
https://www.achouffe-valley.be/

_______________________

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 270.000 hectare natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.
https://www.staatsbosbeheer.nl/

_______________________

Een eigentijdse plek midden in de bossen van Lage Vuursche. Met een prachtig natuurgebied als achtertuin biedt deze locatie ieder moment van het jaar weer een mooie aanblik en is het een fantastisch startpunt voor mooie wandelingen, fietstochten en andere (buiten)belevenissen. Het is een kruispunt voor wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes. Of het nu lente, herfst, winter of zomer is, bij Het Vuursche Bos is het altijd gezellig.
https://hetvuurschebos.nl

_______________________

In het Herman van Veen Arts Center is Harlekijn Holland b.v. gevestigd. Deze vrije onderneming in de kunsten bestaat sinds 1966. De BV Harlekijn Holland werd in 1968 opgericht door pianist Laurens van Rooyen en Herman van Veen. Harlekijn produceert voorstellingen, concerten en boeken/cd’s/dvd’s en heeft als doelstelling o.a. het opleiden, coachen en laten optreden van jonge artiesten, het exploiteren van bedrijven en/of instituten gericht op recreatie.
https://hermanvanveenartscenter.com/

_______________________

Hoeder van de Heuvelrug

Wij zijn Hoeder van de Heuvelrug! Wat houdt dat in? ‘Hoeders van de Heuvelrug’ is hét netwerk voor bedrijven en organisaties die de streek een warm hart toedragen. Samen met andere ondernemers uit de regio draag je bij aan het behoud en de ontwikkeling van bijzondere landschappen en cultureel erfgoed. Met de mooiste plekken om tot rust te komen en nieuwe energie te krijgen.
https://www.np-utrechtseheuvelrug.nl/organisatie/projecten/hoeders/

_______________________

Iedere dag werken we voor en samen met regiopartners, gemeentes en de provincie Utrecht aan het versterken van de Heuvelrug als vitale, toekomstbestendige bestemming die van waarde is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Onze ambitie is dat iedere bewoner direct of indirect profiteert van een evenwichtige, robuuste en verantwoorde bezoekerseconomie.
https://www.opdeheuvelrug.nl/

_______________________

De Mauritshoeve ligt in een prachtige bosrijk gebied op de grens van Maartensdijk en Bilthoven. Midden in de natuur, geen drukte van buitenaf.
Een pand met een historische achtergrond. Een plek waar men vroeger kwam als kind en nu zelf hun kinderen mee naar toe nemen. Het wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Wij staan bekend als een restaurant dat meer biedt dan alleen eten en drinken. Een gevoel van thuis.
https://www.mauritshoeve.nl/

_______________________

Midden in de bossen van Lage Vuursche ligt De Kastanjehof. Een unieke locatie in het groen van de Utrechtse Heuvelrug met een ruim terras, een sfeervol boetiekhotel en een restaurant met een verrassende keuken. Van een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën tot een groot evenement: bij De Kastanjehof is alles mogelijk.
https://dekastanjehof.nl/

_______________________

Geniet van de lekkerste en verste taarten, broodjes of ander aanbod bij ons op het terras aan de Zuiderheide. Voel de magie van ons theehuis gelegen op een prachtig stukje natuur. Geniet van de natuur en een hapje eten of kopje thee of koffie.
https://www.bluk.nl/

_______________________

Restaurant Vuur is niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al vanaf 2007 van culinaire verrassingen. Wilt u bijkomen van een stevige boswandeling, heeft u een zakelijke afspraak of is het tijd voor een feestje? Bij Restaurant Vuur kunt u terecht voor lunch, borrel, diner of een van onze groepsarrangementen.
http://www.brasserievuur.nl

_______________________

Padelhost neemt je mee in de wereld van padel. Wat zijn de regels van padel, welk racket is geschikt voor mij, zijn er echt zoveel padelbanen in Nederland? Allemaal vragen waar zij je antwoord op geven op hun site.
https://www.padelhost.nl/

_______________________

U bent van harte welkom om er te komen wandelen over de mooie lanen, te fietsen of paard te rijden, een huisje te huren, van boom naar boom te tokkelen bij het Klimbos, uit te rusten bij het Theehuis of een belangrijke gebeurtenis te vieren in de openlucht.
https://landgoedpijnenburg.nl