Partners

Succes is pas leuk als je het kan delen. En daarom delen we graag wie ons helpen om jouw evenement zo te laten slagen.

Echt een waanzinnige plek voor natuur-, sport- en recreatieliefhebber. Gastvrijheid en beleving staan centraal in de prachtige Lage Vuursche. http://www.dezevenlinden.nl

Een eigentijdse plek midden in de bossen van Lage Vuursche. Met een prachtig natuurgebied als achtertuin biedt deze locatie ieder moment van het jaar weer een mooie aanblik en is het een fantastisch startpunt voor mooie wandelingen, fietstochten en andere (buiten)belevenissen. Het is een kruispunt voor wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes. Of het nu lente, herfst, winter of zomer is, bij Het Vuursche Bos is het altijd gezellig.

https://hetvuurschebos.nl

Restaurant Vuur is niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al vanaf 2007 van culinaire verrassingen. Wilt u bijkomen van een stevige boswandeling, heeft u een zakelijke afspraak of is het tijd voor een feestje? Bij Restaurant Vuur kunt u terecht voor lunch, borrel, diner of een van onze groepsarrangementen.

http://www.brasserievuur.nl

https://landgoedpijnenburg.nl U bent van harte welkom om er te komen wandelen over de mooie lanen, te fietsen of paard te rijden, een huisje te huren, van boom naar boom te tokkelen bij het Klimbos, uit te rusten bij het Theehuis of een belangrijke gebeurtenis te vieren in de openlucht.


https://www.revolutionrace.nl/ Actief in de buitenlucht? Duurzaam in gebruik en vervaardiging. Geweldige kwaliteit en bang for buck!


https://buitenzorg.scouting.nl/nl/ Scoutcentrum Buitenzorg is een kampeerterrein voor Scouts en groepen, met name lagere scholen, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Baarn. Het terrein is een van de labelterreinen van Scouting Nederland