Landgoed de Paltz – Soest

Avontuur op de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek het sprookjesachtige en magische landgoed de Paltz in Soest waar magie, cultuur, recreatie en kunst samenkomen in een prachtige serene omgeving.

Het is hier werkelijk fantastisch om met je groep een teambuilding of activiteit te doen. Een hele fijne plek om met elkaar te focussen op teamontwikkeling en verbinding op een ontspannen en actieve wijze. Gewoon een hele leuke activiteit doen? Ook zeker!

Herman van Veen Arts Center

In het Herman van Veen Arts Center is Harlekijn Holland b.v. gevestigd. Harlekijn produceert voorstellingen, concerten en boeken/cd’s/dvd’s en heeft als doelstelling o.a. het opleiden, coachen en laten optreden van jonge artiesten, het exploiteren van bedrijven en/of instituten gericht op recreatie. Een goede en leuke match dus!

De omgeving

Het landgoed De Paltz in zijn huidige vorm is ontwikkeld tot bijna tachtig hectare gerepte natuur waar voor jong en oud genoeg te doen en te zien is. Je verveelt je geen moment! Uiteraard omdat Triventure allemaal leuke dingen in petto heeft en omdat er achter elke hoek iets moois verstopt zit.

Wat deze omgeving ook heel bijzonder maakt is dat Vliegbasis Soesterberg direct naast de Paltz ligt. Wat vroeger de bakermat van de Nederlandse militaire luchtvaart is nu omgedoopt tot nationaal park. De combinatie van het sprookjesachtige en militaire is een unieke belevenis voor de groep. Benieuwd?

Met jou als aanvrager stemmen we alles af. De activiteit(en), het aantal personen en eventueel alles omtrent de catering. Geen aanvraag is ons te gek. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Combineren is mogelijk. Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau.

Kwam je voor een heel avontuurlijke dag in de Vuursche natuur? Ga dan naar Triventure – Basecamp de Lage Vuursche! Wil je echter eens heel wat anders? Ga naar Triventure Valley te Achouffe in de Belgische Ardennen. Meerdaagse programma’s. Variërend in avontuur, ontspanning, teamontwikkeling en heerlijk vertoeven.

Activiteiten op De Paltz - Herman van Veen Arts Centre

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.