Groepen

Ben je om of wil je nog nét iets meer van ons weten? Heb je specifieke vragen over een concept, een eigen(zinnig) idee, of is je groepssamenstelling wat complexer? Wij denken mee. Volledig zorgeloos een geweldige dag beleven met jou en je vrienden of familie? Het fixen van het bedrijfsuitje waar je met nieuwe ideeën vandaan komt? Hulp nodig bij de planning van je teamtrip naar de Ardennen? Vrijgezellenfeest? Yup! Doen we. Kunnen we. Regelen we. Contact opnemen met Triventure doe je hier!

Invullen maar!

Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van vakmensen die elk excelleren binnen hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit of training op niveau.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Basecamp staat daar een heerlijke lunch of diner klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten en ploft neer op de binnen- of buiten faciliteiten. Slapen onder de sterren is dan de ultieme bekroning van een dag die je bij blijft.

Mail: info@triventure.nl

Kwam je voor de verhuur? Ga dan hier naartoe. Of voor een Token knipkaart voor al onze activiteiten? Dat vind je hier.