Basecamp – De Lage VuurscheAvontuur op de Utrechtse Heuvelrug


Voor groepen hebben we een fantastisch concept staan! Het is eenvoudig: Je kiest een of meer van onderstaande activiteiten. Vertelt ons welke datum en om hoeveel personen het gaat. Op Basecamp kan de hele groep uitgebreid relaxen, sporten, trainen en spelen op een plaats die werkelijk tot de verbeelding spreekt. Middenin de natuur van boswachterij de Vuursche aangrenzend aan kampeerterrein de Zeven Linden.

Wat is er standaard op Basecamp?


Een buiten- en binnenlounge, vuurplaats, meerdere steps om te gebruiken, tal van toffe games zoals ultimate frisbee, Kubb of Corn Hole. Daarbij is er een beachvolleybalveld, een basket, een voetbalveld, heeel veel natuur, een speelbos, meerdere fantastische mountainbikeroutes (30km totaal) en een waanzinnige Triventure crew die weten hoe ze jou een leuke dag kunnen bezorgen.

Basecamp is dé ideale locatie voor een teambuilding of een familiedag het hele jaar door. We begonnen in 2019 met een wild, leuk idee. Nu is het met recht een graag bezochte ontmoetingsplaats voor tal van activiteiten, trainingen en heel goed ontspannen.

De ideale vorm van relaxen met je team, bedrijf, vriendengroep of familie. Alles op basis van plezier, beleving en avontuur. Daarna plof je neer op de binnen- of buitenfaciliteiten. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt ontspannen, echt met elkaar en echt gezellig.
Kies één of meer activiteiten die perfect aansluiten op avontuur, de omgeving en jullie gedroomde dag.

Mocht je op zoek zijn naar hetzelfde concept, maar met een borrel of diner erbij? Ga dan naar onze locatie bij De Mauritshoeve & Koetshuis.

Triventure Teambuilding

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.