Groepen

Basecamp: de perfecte retreat voor bedrijven en families.

ACED: Activiteit, Chillen, Eten, Drinken!

Voor groepen hebben we van maandag t/m vrijdag een fantastisch concept staan! Het is eenvoudig: Je kiest een of meer van onderstaande activiteiten. Vertelt ons welke datum en om hoeveel personen het gaat. Terwijl onze gidsen, coaches en instructeurs met jullie aan het werk gaan of op pad gaan, wordt ons Basecamp klaargemaakt. Hier kan de hele groep bij terugkomst uitgebreid relaxen, sporten en spelen, borrelen en bbqen op een plaats die werkelijk tot de verbeelding spreekt. Een ideale locatie voor een teambuilding of een familiedag.

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.

Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit of training op niveau. Uiteraard alles in voorbespreking! Meerdere activiteiten kan zeker!
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Basecamp staat daar een heerlijke lunch of diner klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten en ploft neer op de binnen- of buiten faciliteiten.

Mail: info@triventure.nl

Kwam je voor de verhuur? Ga dan hier naartoe. Of voor een Token knipkaart voor al onze activiteiten? Dat vind je hier.