Basecamp

Avontuur in De Lage Vuursche

Voor groepen hebben we een fantastisch concept staan! Het is eenvoudig: Je kiest een of meer van onderstaande activiteiten. Vertelt ons welke datum en om hoeveel personen het gaat. Terwijl onze gidsen, coaches en instructeurs met jullie aan het werk gaan of op pad gaan, wordt ons Basecamp klaargemaakt. Hier kan de hele groep bij terugkomst uitgebreid relaxen, sporten en spelen, borrelen en barbecueën op een plaats die werkelijk tot de verbeelding spreekt. Middenin de natuur van boswachterij de Vuursche aangrenzend aan kampeerterrein de Zeven Linden.

Wat is er standaard op Basecamp? Een eigen bar, lounge, vuurplaats, overdekt terras, meerdere steps om te gebruiken, tal van toffe games zoals ultimate frisbee of Kubb. Daarbij is er een beachvolleybalveld, een basket, een voetbalveld, heeel veel natuur, een speelbos, meerdere fantastische mountainbikeroutes (30km totaal) en een waanzinnige Triventure crew die weten hoe ze jou een leuke dag kunnen bezorgen.

Basecamp is dé ideale locatie voor een teambuilding of een familiedag het hele jaar door. We begonnen in 2021 met een wild, leuk idee. Nu is het met recht een graag bezochte evenementenplek en ontmoetingsplaats. Ook te huur voor jouw gedroomde feest! Multifunctioneel. Wij bouwen het om tot jouw (on)voorstelbare event.

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaalhuur en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit of training op niveau. Uiteraard alles in voorbespreking! Combineer je een activiteit en catering dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Basecamp staat daar een heerlijke lunch, borrel of diner klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten (mix of vega) en ploft neer op de binnen- of buitenfaciliteiten. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt ontspannen, echt met elkaar en echt gezellig.

Mail: info@triventure.nl

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.