Groepen

Teambuilding, bedrijfsuitjes, familieweekenden en feesten

Voor groepen hebben we een fantastisch concept staan! Het is eenvoudig: Je kiest een of meer van onderstaande activiteiten. Vertelt ons welke datum en om hoeveel personen het gaat. Terwijl onze gidsen, coaches en instructeurs met jullie aan het werk gaan of op pad gaan, wordt ons Basecamp klaargemaakt. Hier kan de hele groep bij terugkomst uitgebreid relaxen, sporten en spelen, borrelen en bbqen op een plaats die werkelijk tot de verbeelding spreekt middenin de natuur van boswachterij de Vuursche. Met je eigen bar! Een ideale locatie voor een teambuilding of een familiedag het hele jaar door. En exclusief voor jullie. Ook te huur voor jouw gedroomde feest of bruiloft! Multifunctioneel. Wij bouwen het om tot jouw (on)voorstelbare event.

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaalhuur en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit of training op niveau. Uiteraard alles in voorbespreking! Meerdere activiteiten kunnen gecombineerd worden.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Basecamp staat daar een heerlijke lunch of diner klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten en ploft neer op de binnen- of buiten faciliteiten. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt rust, echt met elkaar en echt gezellig. Zit je met een logistieke kwestie en zie je ons graag bij jou in het bedrijf verschijnen? Ook dat kan met onze Incompany optie.

Mail: info@triventure.nl

Kwam je voor de verhuur? Ga dan hier naartoe. Meer weten wat een activiteit inhoudt? Dat vind je hier!

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.

Nog eenvoudiger boeken? Op de hoogte blijven van alle events in binnen- en buitenland? Weten welke acties er lopen? Of gewoon genieten van onze playlists en extra’s? Download de app!