Op avontuur bij Triventure!

Hé jij daar! Jij hebt ons waarschijnlijk gespot tijdens het sporten. Leuk dat je komt kijken. Ben jij benieuwd wat Triventure allemaal te bieden heeft? Lees lekker verder!

Welkom bij Triventure, waar avontuurlijke, leuke, gezonde programma’s het hele jaar door een unieke belevenis bieden in de betoverende regio van de Utrechtse Heuvelrug te Midden Nederland. Ontdek onze diverse activiteiten, waaronder Expeditie Triventure, The Gauntlet en Creatieve Communicatie, ontworpen om teams te versterken en te verbinden en om deelnemers een prikkel te geven die een vitale leefstijl stimuleert. 

Ook kunnen we je helpen bij het organiseren van je gedroomde familiedag, verjaardag of businessevent. Elk van onze locaties heeft zijn eigen unieke kenmerken die ofwel geweldig geschikt zijn voor een teambuilding dan wel voor een feestelijke, actieve dag.  We kunnen elk soort aangelegenheid combineren met tal van verschillende activiteiten. 

Benieuwd naar de activiteiten? Klik dan hier en laat je verrassen. Meer informatie? Neem contact op via info@triventure.nl of vul het contactformulier in op één van de locaties.

Oja! Dit vind je leuk om te weten; de eerste vijf groepen (min 15 pers) die een activiteit komen doen, ontvangen 10% korting. Gebruik: ”op avontuur bij Triventure” in je bericht.

Zien we jou en je groep binnenkort?

Basecamp – De Lage Vuursche
Via Ventura – Paleis Soestdijk
De Mauritshoeve – Bilthoven
Theehuis ’t Bluk – Zuiderheide
De Paltz – Soest
Triventure Valley – Achouffe (Ardennen)

Triventure groepen en events