Mountainbikeverhuur

Wij zijn gestopt met het verhuren van mountainbikes. Inmiddels staan ze te koop! Heb je interesse, kies uit een van onderstaande maten en informeer naar de mogelijkheden. 

Maat M (29Inch)            155 – 170cm
Maat ML (29Inch)          160 – 180cm
Maat L (29Inch)             175 – 190cm
Maat XL (29Inch)          185 cm en hoger

Waarom gestopt? Triventure is een bedrijf gespecialiseerd in teambuilding, leuke uitjes en fantastische trips in binnen- en buitenland. Op onze locaties in de Lage Vuursche, Bilthoven, Paleis Soestdijk, De Belgische Ardennen, Soesterduinen en Zuiderheide Laren bieden we heel veel avontuur. En ja… ook op de mountainbike! Maar dan als gidsen en instructeurs. 

Dus op zoek naar een teambuilding of een andere unieke activiteit voor jou en je team, vriendengroep of familie? Kijk dan eens naar onze verschillende locaties wat daar allemaal te beleven is. Voornamelijk buiten, maar tegenwoordig ook binnen!

Wij willen al onze mountainbike-klanten van de afgelopen jaren enorm bedanken. Het was door jullie dat wij hebben kunnen doorbouwen aan onze werkelijke droom: vette plekken realiseren om met zijn allen heel hard te relaxen en genieten.

Triventure out!