De Kastanjehof

Verrijk je verblijf met een bijzonder avontuur. Als gast van Boetiekhotel en Restaurant de Kastanjehof, word je opgehaald door Team Triventure. En na een uiterst toepasselijke en actievolle mission briefing, trek je als groep de Vuursche natuur in.

Expeditie Triventure - het allermooiste ontdekken op de Utrechtse Heuvelrug

Door een unieke samenwerking met Staatsbosbeheer en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug mogen onze gidsen, trainers en docenten jou de allermooiste plekken laten zien en dagen ze je op tal van manieren uit, om later bij het natafelen nog glimlachend op terug te kijken. Dat kan op verschillende manieren die allen naadloos aansluiten op de ambiance waar de Kastanjehof voor staat en die wij vervlechten tot een bijzondere happening in de betoverend wilde pracht van de Lage Vuursche en omgeving.

Hieruit kun je kiezen:

Expeditie Triventure op de Utrechtse Heuvelrug

Expeditie Triventure: Dit is tof en totaal anders dan je als groep ooit hebt gedaan! Als team, old school oriënteren en navigeren, geen hulpmiddelen en zorgen dat je terugkomt. Ondertussen word je op verscheidene Rendez-vous punten bestookt met opdrachten die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Wie doet dit het beste, het snelste, het meest nauwkeurig en lost al onze challenges op? We weten het zodra iedereen aangekomen is op exfil en dan worden de prijzen verdeeld! Eeuwige roem middenin de natuur! Kom maar op!

Gauntlet teambuilding Lage Vuursche Utrechtse Heuvelrug

Teambuilding Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid door trainers met uiteenlopende achtergronden in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek, groepsdynamica en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Triventure Quest - Het ultieme avontuur boordevol ontspanning, fun of adrenaline

Triventure Quest:  Succes. Jullie krijgen een aantal minuten voorsprong en navigeren naar Exfil zonder dat onze hunters je vinden. Wie keert terug met de quest volbracht en blijft uit handen van deze doorgewinterde rangers, scouts en opjagers op het land en in de lucht? Bring. It. On.

Elke groep wordt bij aankomst op Exfil uitgebreid in de watten gelegd. Als in: heel erg goed en lekker neerploffen met je verdiende hapje en drankje en een dag en avond vol avontuur. Wil je blijven slapen? Boek snel je verblijf bij de Kastanjehof! Zeer relaxed en smaakvol luxe verblijven op een prachtplek met zeer hoogwaardige gastronomie.

Tot slot

Vanaf onze oprichting hebben we zitten brouwen en broeden op de ultieme avontuurervaring! Hoe kunnen we een groep onderdompelen in een dag vol beleving, contrast, genot en sterke overgangen ertussen? Met eten en drinken, chillen, actief zijn, verwonderen, genieten van elkaar en mooie vergezichten en toegankelijk voor iedereen. Triventure heeft het allemaal. De Kastanjehof complementeert dat fantastisch.

Enthousiast? Verrijk je verblijf met een bijzonder avontuur en vul hieronder het contactformulier in. Dan gaan we aan de slag voor je!

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je bevindt je in prachtige omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau.
Boetiekhotel & Restaurant De Kastanjehof