Team Triventure voor Duchenne Heroes 2022

Triventure doet in 2022 mee met de Duchenne Heroes! Lees hier meer over onze voorbereiding, de persoonlijke verhalen en help mee!

https://www.duchenneheroes.nl/team-triventure

Wat ons motiveert om mee te doen met Duchenne Heroes? We bewegen graag. Doen het regelmatig. En we prijzen ons er uiterst gelukkig in. Niet iedereen kan dat. En precies daarom vinden we dat we moeten.

Drie jaar terug waren we er in een bescheiden andere opstelling ook bij en wat ons destijds al opviel: Dit heeft zin. Niet alleen maken we het onderzoek naar de ziekte van Duchenne beter mogelijk. Ook ontstaat er in zo’n week tijd een bijzondere band tussen alle betrokken partijen. Uit de categorie: bijdragen aan iets groter dan jezelf. De jongens – en soms meiden – met de ziekte van Duchenne. De enorme ploeg van vrijwilligers en organisatie. De deelnemers in alle soorten en maten. En alle aanmoediging die soms gewoon meereist! Het is fantastisch. En het is exact waarom we dit doen. Hoop.

Weet je wat wij leerden toen? Een paar bergen op en af fietsen is een kleine moeite. Het doet alleen eventjes pijn. En ok… het kost veel sudo crème. Maar wat je mee terug neemt is de herinnering, het besef en de motivatie dat je een jaar lang traint voor iemand anders. Die ook graag een jaar lang had getraind, maar zelf een leven lang vecht.

De vanzelfsprekendheid waarmee velen zich gezondheid toedichten is niet vanzelfsprekend. Het is bijzonder om gezond te zijn. Doe er dus wat mee. En help een ander.

Wij zijn Team Triventure. Outdoorliefhebbers. Sporters. Genieters bovendien. En gaan van 11 t/m 17 september 2022 vanuit de Franse Vogezen op de mountainbike door wind en weer, langs berg en dal, 500km lang en 15000 klimmeters hoog, terug naar het Drielandenpunt. Met deze prestatie willen wij als team €20.000 ophalen voor het Duchenne Parent Project. Help jij ons mee? Een klein verschil is snel gemaakt.

Alvast bedankt!

Team Triventure