Sup- en Raftverhuur

Water is overal te vinden en hoe mooi is het dan als je bij ons je pakketje fun ophaalt. Je reist naar je zee, vijver, rivier of meer naar keuze. Je een van onze aquatic animals leven inblaast en je gewoon een of meer super toffe dagen beleeft. Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel je hebt. Dus ja, ze zijn ook beschikbaar om je vakantie van extra elan te voorzien.

De receptie van het Kampeerterrein de Zeven Linden is iedere dag geopend van 9:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00 uur. Dan kunnen de rafts en sups opgehaald worden en ook weer worden ingeleverd. 

En dan even iets gaafs over de materialen:

Nortik Trekraft

Groot avontuur in een hele kleine tas ( < 3kg)! Het is zo klein en licht dat het gemakkelijk te combineren is met wandelen of fietsen. Ten eerste kun je overal en altijd genieten van de verandering van perspectief op het water en een volledig expeditie-bewezen vlot met je hebben. Het concept van TrekRafting is heel eenvoudig: tegenwoordig doen de meeste mensen niet alleen één maar ook vele buitenactiviteiten zoals wandelen, wandelen, fietsen, peddelen, skaten, geocaching en nog veel meer. TrekRafting combineert dat allemaal met op het water zijn – overal en altijd.

Aztron Uruno 11″6

De Aztron Urono Touring 11’6 SUP biedt een echte klassieke touring SUP-vorm en is uitgegroeid tot een van de meest klassieke boards in het assortiment van Aztron. Perfect voor vlak water, lange afstanden en golvend glijden, of je route je nu dichtbij of ver weg brengt, je kunt vertrouwen op de uitstekende glijprestaties op het water van deze SUP.