Reviews

Wat anderen over ons zeggen lees je in de reviews. Wees kritisch, zijn zij ook en zijn wij ook! Door de feedback van de bedrijfsuitjes, de vriendengroepen en de families waarvoor we uitjes en events hebben verzorgd, werken wij aan een voortdurend verbeteren van ons aanbod. Naast dat wij dit een cliché tekst vinden, ontkomen we er toch niet aan en menen we het ook nog!

Ben je inmiddels opnieuw of nog steeds getriggerd door ons onorthodoxe, ludieke, eigenwijze en bijdehand recreatieve aanbod? Surf dan weer even naar:
https://triventure.nl/keuzes-de-avontuurlijke-combis-die-we-aanbieden/

En kies!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Triventure
Average rating:  
 9 reviews
by Marlies Vervlek on Triventure
Geweldige kennismaking met mountainbiken

Wij twijfelden met een paar vriendinnen al langere tijd om een keer te mountainbiken en hoorden dat Triventure juist voor die doelgroep uitermate geschikt is. Wát een tof avontuur werd dit! De instructeur, Gijs, was heel duidelijk, informatief en humoristisch over zijn kijk op flow en fun. Binnenkort mag hij het bij ons in de buurt nog eens komen doen, maar dan voor een collega's. Twijfel je om een keer het mountainbiken te proberen? Echt waar: dit is jouw leukste opstapje!

by JJ on Triventure
Bachelor Party á la Triventure

We went on a mountainbike ride of 1,5hour with 8 guys through the beautiful forests of Baarn and we have enjoyed it very much! After the ride we had an all arranged BBQ in the middle of the forest with drinks and a campfire. We stayed a night in Gijs and the Triventure team are great hosts. Highly recommended!

by Sheila on Triventure
top wandeling

29 juni hadden we het genoeg om in de omgeving van Kasteel Groeneveld in Baarn op stap te gaan met gids Gijs voor een hiketea. Het was top! Ook de complimenten aan de chef kok Marit, het eten smaakte heerlijk. Eens kijken of ik de hartige taart thuis net zo lekker kan klaar maken 🙂 . vast tot nog een keer ziens!!

by Koen on Triventure
Totally relaxed and away

We went on a night away in the forest, starting with a hike. It was a great team get away. Thanks Gijs & Team Triventure!

by Ruud de Ridder on Triventure
Top! Bikes, Bea, beer en BBQ

Een dagje weg met de zwagers. Twee uit het noorden en ik uit de Betuwe. Dan is Baarn een ideale centrale plek. Gijs stond ons op te wachten met stoere bikes. Al snel gingen we de bossen in en Gijs wist ons, als grotendeels onervaren bikers, de eerste kneepjes van het vak bij te brengen. Gedurende de middag werd de lat steeds hoger gelegd waarbij goed werd gekeken of er geen grenzen overschreden werden. Veiligheid staat voorop! Gijs hield scherp in de gaten of met de vermoeidheid de fijne motoriek niet verloren ging. Na een paar uur tijd voor de BBQ! Erg goed, erg makkelijk en erg lekker. Daarna weer terug naar Baarn waar we voldaan konden douchen. Ik kijk terug op een geslaagde middag en raad dit zeker aan als actief uitje. Gijs bedankt en wellicht tot ziens! Dan doen we een bakkie bij Bea.

Bedankt heren! Jullie waren (zijn) een geweldig gezelschap om mee op pad te gaan. Dus 5 sterren voor jullie relaxte, gezellige en hartelijke gezelschap. Hopelijk gaan jullie nog veel uitjes met elkaar als zwagers doen. Wellicht tot in de toekomst en succes in aanstaande avonturen. Als ik Bea heb verwittigd van onze komst, laten we het direct weten! Marit regelt wel een HighTea 😉

by Pierre Corleau on Triventure
Amazing fun

That was about the best bike ride i have ever had without hills even being involved. Made our family stay complete in Lage Vuursche! Thanks Gijs

by Yvonne on Triventure
HikeTea is goud!

Verstopt in de bossen bij de Lage Vuursche (denk ik) heb ik met 5 vriendinnen een heerlijke middag gehad. We kregen ook genoeg tips mee, omdat het nog wat koud kan zijn, maar de gidsen houden je wel in beweging. Niets gelogen over lekker eten en drinken trouwens! Tot de volgende keer, die menukaart hou ik in de gaten. Briljant!

by Michel on Triventure
Week Wales

Met een groep vrienden een fantastische week gehad met alles wat een mens nodig heeft. Bike fun, nachtelijke BBQ’s, verhalen delen en een prachtige accomodatie. Reden om het volgend jaar weer te doen, maar dan in Schotland. Dank hiervoor!

by John & friends on Triventure
Geweldig genoten van simpele dingen

Voor de verjaardag van mijn/onze zwager een verrassingsritje "besteld" bij Triventure. De simpele formule van mountainbike/koffie/uitzichten kan ook in een februarimaand prima werken en zij wisten ons dit op sfeervolle wijze te laten beleven.

Wij komen terug in mei, want dan is de volgende van ons jarig. En dan wat later op de dag, want dan zit de "4" de klok.

Bedankt Triventure!