Over ons

Professionals in recreatie, sport, evenementen en ontspanning. Gecombineerd.

Welke kwaliteit hebben we het dan over? We zijn in het bezit van een geldig EHBO-diploma en een BHV-certificaat en hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. Ons team werkt al jarenlang  met kleine en grote groepen. En we zijn bovendien in staat om probleemloos elk onderdeel of event voor iedereen interessant en uitdagend maken. Hoe divers een groep ook is. Uiteraard bespreken we altijd vooraf wat jouw verwachtingen zijn en proberen wij die minstens waar te maken. 

Wij werken samen met avonturiers die weten wat ze doen. Recreatiespecialisten op het gebied van indoor- en outdoor sport, gidsen met goede benen en wereldwijde avonturen, teambuildingcoaches met topsportachtergrond én topmanagement-skills. We begrijpen de verschillen tussen kwantitatief en kwalitatief succes goed én we laten ons bij Triventure ook graag verrassen door culinaire talenten die begrijpen wat past bij een goed evenement. Wij werken samen met partijen die wij kennen en waarvan wij weten dat ze de kwaliteit brengen die mag passen bij een mooi evenement. 

Triventure - Safety First
Triventure – Safety First

Over jullie

We vragen maar 1 ding van je. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van ons team op tijdens de events. Wij zijn er om jou op een veilige manier een geweldige ervaring te bieden. Die ervaring maken we samen.