Vacatures


Werken
Outdoor bijbaan in de natuur!

Wij hebben er zin in! En met steeds leukere opdrachten en uitdagingen zijn wij op zoek naar uitbreiding op tal van vlakken. Teambuilding in binnen- en buitenland. Heel serieus en erna heel gezellig.

Vind jij het leuk om af en toe/vaak/regelmatig een mooie opdracht te doen naast je huidige baan zonder ergens aan vast te zitten? Vul dan onze korte enquête in.

We zoeken trainers, presenters, hosts, coaches, gastronomietoppers, handy(wo)men en wat jij nog kan toevoegen aan het assortiment.

Wij gaan vrolijk verder! Iedereen die al aanhaakte: bedankt. Door jullie komt er nog zoveel moois aan. En ook dat doen we samen.

Stage
Lesgeven op de mountainbike, op skeelers, trailruns, yoga of bootcamps? Wat dacht je van een teambuilding voor bedrijven organiseren of een familiedag met sport- en spel zoals volleybal, frisbee of archery tag? Bij Triventure geven we het allemaal. We hebben ontzettend veel energie, organiseren ook nog eens buitenlandse trips en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sport, leisure, hospitality én recreatie. We werken vanuit kampeerterrein de Zeven Linden in de Lage Vuursche en dat op zich is al een flinke plus. Kom je eens langs?

We runnen dit mooie bedrijf vanuit onze Lodge op Triventure Basecamp direct naast het sportveld. Er is dus regelmatig aanspraak en je hebt ook nog eens een gastheer/gastvrouw functie. Zonnetje, bomen, leuke mensen, nieuwe ontmoetingen en een perfecte plek voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Klik hier voor meer informatie over de stage die wij aanbieden en stuur je motivatie naar info@triventure.nl en wie weet heb jij die stage of outdoor bijbaan in de natuur.

Teambuilding Creatieve Communicatie Triventure

Wil je weten wat we allemaal aanbieden? Kijk dan bij activiteiten, groepen of verhuur! Wil je weten waar je komt te werken? Kijk dan hier!