Vacatures

Outdoor bijbaan in de natuur! Upgrade your freetime! En die van onze klanten. Helpen? Lees verder.

Werken

Outdoor bijbaan in de natuur bij Triventure!

Stage
Lesgeven op de mountainbike, op skeelers, met hardloopgroepen, trailruns, yoga of bootcamps? Wat dacht je van een teambuilding voor bedrijven organiseren of een familiedag met sport- en spel zoals volleybal, frisbee of archery tag? Bij Triventure geven we het allemaal. We hebben ontzettend veel energie, organiseren ook nog eens veel buitenlandse trips (normaal gesproken) en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sport, leisure, hospitality én recreatie. We werken vanuit kampeerterrein de Zeven Linden in de Lage Vuursche en dat op zich is al een flinke plus. Kom je eens langs?

We runnen dit mooie bedrijf vanuit onze receptie op het terras van Kampeer de Zeven Linden. Er is dus altijd aanspraak en je hebt ook nog eens een gastheer/gastvrouw functie. Zonnetje, bomen, leuke mensen, nieuwe ontmoetingen en een perfecte plek voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Klik hier voor meer informatie over de stage die wij aanbieden en stuur je motivatie naar info@triventure.nl en wie weet heb jij die stage of outdoor bijbaan in de natuur.

Wil je weten wat we allemaal aanbieden? Kijk dan bij activiteiten, groepen of verhuur! Wil je weten waar je komt te werken? Kijk dan hier!

Groepsverblijf Triventure