Kinderfeestjes

Op zoek naar avontuurlijke kinderfeestjes? Elke woensdagmiddag van 12:30 tot 17:00 uur toveren we Triventure Basecamp om tot een outdoor speelparadijs. Kies één van de drie kinderfeestjes uit als hoofdonderdeel en de rest van de middag heb je alle faciliteiten en spelmateriaal tot je beschikking. Bijvoorbeeld: volleyballen, voetballen, basketballen, frisbeeën, kleuren of gewoon lekker spelen in het bos. Genoeg te doen!

Voor €20 per persoon (minimaal 6 personen) krijg je:
– Van 12:30 tot 17:00 uur hangen, spelen en ontspannen op Triventure Basecamp met natuurlijk het hoofdonderdeel op het gekozen tijdstip.
– Beschikking over alle faciliteiten, het huttenbos, de kabelbaan en al ons spelmateriaal.
– Onbeperkt limonade, een gezonde snack en een leuk aandenken.

Wat zijn de opties?
De hoofdonderdelen duren ongeveer een uur en de starttijden zijn: 13:00 uur, 14:15 uur of 15:30 uur.

Archery Tag (9-14 jaar) Een fantastisch spel waarbij we met verscheidene objecten trefballen met pijl en boog! Veilig vanwege de rubberen pijlkop en fun omdat het weinig skill nodig heeft en omdat je heerlijk in beweging bent. Altijd tevreden koppies tijdens en naderhand. Ook bij de deelnemende ouders. Automatisch bullseye als ze meedoen. Dare.

Triventure Archery Tag Kinderfeestje

Expeditie Next Gen ( 6-14 jaar) De feestneuzen krijgen meerdere uitdagingen te doen en geheimen te ontfutselen. Terwijl ze op avontuur gaan met een gps (en gids) leren ze zelfstandig te navigeren en alles over de elementen uit de natuur. Dus leuk, educatief en sportief op zoek naar de eindschat!

Op zoek naar avontuurlijke kinderfeestjes in de Lage Vuursche?

Outdoor Games (4-14 jaar) De avonturiers krijgen allemaal leuke en uitdagende challenges voor hun kiezen die ze met elkaar zullen uitvoeren. Het oplossen van moeilijke puzzels of raadsels tot zo veel mogelijk punten halen bij actieve games. Deze mix zorgt ervoor dat iedereen een toffe middag heeft. Are you ready?!

Welk avontuur kies jij?

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak van het kinderfeestje van jouw (klein)zoon- of dochter een magisch avontuur!

Ben je iets te oud voor een kinderfeestje? Kijk dan eens op onze groepenpagina! Was je op zoek naar avontuurlijke kinderfeestjes? Dan ben je hopelijk nu geslaagd. Wellicht tot binnenkort!