Menukaart

We hebben een aantal geweldige smaken waaruit je kunt kiezen. Bovendien wisselt ons menu afhankelijk per seizoen, per jaar of per speciale gelegenheid. Geen zorgen, onze specials zijn vereeuwigd. Maatwerk is overigens geen probleem. En als jij een combinatie-idee hebt en het staat er niet tussen? Tuurlijk, mogelijk! Menu van de dag stellen we gewoon samen met je. Hierbij de avontuurlijke combi’s die we aanbieden:

Vertrek vanaf Speelbos ‘t Laer. Geef je op via het contactformulier

Triventure on Tour

Boek ons en wij boeken dit hieronder.

Fun, Food & Drinks

Triventure Nachtleven

Flink stappen in het Nachtleven bij Triventure. Letterlijk. We vertrekken goed op tijd voor het vallen van de nacht, zien tijdens een prachtige wandeling of hike (jij bepaalt hoe lang en hoe snel) dat het langzaam donker wordt. En wanneer de mens niets meer in het bos te zoeken heeft en de natuur het overneemt, eindigen we bij het kampvuur met een flesje gezelligheid. Of misschien wel 2.

We weten uit ervaring dat je er daarna o zo graag wilt blijven overnachten. Sterren kijken, sterke verhalen delen en de volgende ochtend ontwaken in de natuur. De dampende charme van eigen gebrouwen koffie tot je nemen en met een stevig wandelaars-ontbijt weer terugkeren naar jouw natuurlijke habitat. Thuis. Voldaan. Goed.


Mét overnachting: Groepen v.a. 4 pers. = € 90,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 95,- p.p.
Guide, Hike, Camp, Tent, Drinks, Bites & Breakfast included.

Zonder overnachting: Groepen v.a. 4 pers. = € 45,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 50,- p.p.
Guide, Hike, Camp, Drinks & Bites included.

Ja! Ik heb interesse!

Klootschieten

Ga een middag naar de kloten. Of in elk geval een paar uur lekker Klootschieten met een groep vrienden, familie of collega’s. Wie heeft het minste worpen nodig voor een klein blokkie om? Goed te combineren met een versnapering/veldfles. Snap je?

Groepen v.a. 4 pers. = € 15,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 25,- p.p!

Heb jij ze al?

Triventure - Bikes, Barrels & Beers

https://triventure.nl/contact-opnemen-met-triventure-doe-je-hier/

Bikes, Barrels & Beers is oersimpel:Je fietst, je voelt je lekker, je drinkt daarna 3 van de speciaal door ons geselecteerde speciaalbieren, je voelt je alweer lekker. Einde. Goed verhaal, lekker kort.

Groepen v.a. 4 pers. = € 55,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 60,- p.p.

Guide, Bikes, Bites & Beers included

Ja, kom maar door. Wil ik!

HikeTea

De High Tea is goed voor de innerlijke mens. Zeker. De HikeTea is dat al helemaal! Die thee en zijn smakelijke vrienden verdien je door eerst even flink te stappen en je zintuigen volop te laten prikkelen door de mooiste plaatjes, lekkerste geuren en per seizoen de meest betoverende kleuren.

Groepen v.a. 4 pers. = € 45,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 50,- p.p.

Guide, Fingerfood, Tea & Juices included

Tea? High? Fingerfood? Yes please!

Meer? Oke!

BikeBQ

BikeBQ– We gaan op pad naar de mooiste plekken in de buurt. Of natuurlijk op die geweldige mtb-routes die de regio Lage Vuursche rijk is! Of je nu beginnend of gevorderd in het fietsen bent, wij passen ons aan, geven je tips of geven gewoon gas en trakteren je naderhand op een bbq zoals het hoort. Fietsen inbegrepen! Speciale dieetwensen? Sure! Geen probleem.

Groepen v.a. 4 pers. = € 75,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 85,- p.p.

Guide, Bikes, 3 Drinks and BBQ included

Honger. Gimme!

Triventure Bikes & Bubbles

Bikes and bubbles – No troubles. Misschien ben je wel benieuwd naar die gekte op de mountainbike. Wil je het proberen of aan je vriendinnengroep laten zien wat het inhoudt. Dan heb je de bubbles om ze over de streep te trekken. Eerst op pad over het bubbelicious landschap, zodat je je al dagdromend voorbereidt op deel 2 van je reis: Prosecco, rosé, witte of rode wijn, kaasje… zeg het maar. Waar je zit? Buiten.

Groepen v.a. 4 pers. = € 55,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 60,- p.p.

Guide, Bikes, Bites & Drinks included

You had me at hello! Sign me up!

Plain Fun! 

En natuurlijk allemaal met elkaar te combineren…

Triventure group ride

Group Ride – Wel zin, geen fietsen? Die regelen we voor je! We trekken er samen op uit om je skills op de mtb-route van de Lage en Hooge Vuursche los te laten. Ken je die route al? Onze gidsen nemen je mee naar juist de plekken die de moeite waard zijn, maar die je normaal overslaat. Google Maps is er niet geweest, dat kunnen we je wel vertellen.

Groepen v.a. 4 pers. = € 45,- p.p. Groepen < 4 pers. = € 50,- p.p.

Bikes & Guide included

Brrraaaaappp! Let’s go!

*Wel je eigen fiets(en), maar op zoek naar een gids? Check dit: https://cycleguide.nl/

Triventure Klimnic

De Klimnic brengt je naar het multisportcentrum De Trits in Baarn, waar je onder begeleiding van een ervaren instructeur op uitdagende wijze de 7 meter hoge klimwand beklimt. Makkie natuurlijk, dus geblinddoekt kan ook. De vrije val (ja gesimuleerd), is de kers op de taart. Inclusief gediplomeerd kliminstructeur.

V.a. 4 personen = € 40,- p.p. Groepen > 10 = € 30,- p.p.

Vrije (be)valt me wel! Order here!

In Good Company

Triventure Praatje Plaatje Daadje

Praatje, Plaatje, Daadje is de manier om je team, je club, je bedrijf te inspireren met het “Zien-doet-willen”-principe. In dit geval gaat het niet om materiaal bezitten, een target halen, of een rapportage schrijven. We hebben het over delen wat avontuur is voor jou en daarmee wat de uitdagingen zijn van elkaar. Daarna delen wij met een film wat avontuur is voor ons en na het kijken gaan we zelf doen welk onderwerp er in de film centraal stond! Hét teambuilding-event zonder dat er voortdurend op teambuilding gehamerd wordt. Leuk en vrij, maar enorm effectief. Wij weten namelijk dat de beste ideeën ontstaan, wanneer je ze niet forceert en je ontvankelijk bent voor impulsen die je normaal ( achter je bureau) niet krijgt. Zo ontstond Triventure namelijk ook.

Interesse? Vraag een offerte op!

Onze menukaart verandert dus vaker. Hier zijn de avontuurlijke combi’s die we aanbieden een weerspiegeling van wat er nu leeft! Zoek jij een meedenker, uitvoerder en creatieve impuls voor een georganiseerde reis? Een smaak die we nog niet bieden? Een uitdaging die je voor ons hebt? Laat het ons weten, we doen niets liever.

Hou mij op de hoogte met jullie nieuwsbrief zonder me te bestoken met reclame en sales: