Welkom bij Triventure!

Wij verhuren, organiseren en verzorgen allemaal dingen die passen bij een tijd die vraagt om ontspanning. Of het nou mountainbikeverhuur is, keihard relaxen met je groep vrienden op ons Basecamp of dat je gaat voor een free to share 360 Active-token waar we t/m augustus een bomvol rooster voor hebben gebouwd. Er is voor elke avonturier wel wat te beleven. Check de site, kies je smaak en gun jezelf weer eens wat moois om te ervaren. 

In a nutshell? Yoga, skeeleren, mountainbiken, suppen, raften, serenity pilates, Hikes, bikes, trailruns, nordic walking, free running, overnachtingen in een gigantische loungetent, een escapegame of een expeditie. We doen het. En voor de goede orde: we doen het graag met een drankje of hapje erbij. 

We beloven je: deze trip ga je je herinneren! 

We zijn gesitueerd in het betoverend mooie boswachterij de Vuursche, op Kampeerterrein de Zeven Linden. 

Zie je snel!

Mountainbikeverhuur Lage Vuursche

Mountainbikeverhuur in de Lage Vuursche direct aan de routes?

Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche ligt het betoverend mooie Kampeerterrein de Zeven Linden. En beter nog: precies naast de mountainbike routes. Daar verhuren wij mountainbikes van het merk Trek. Met deze mountainbikes kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt.

We beschikken over Extra/Small, Small, Medium, Medium/Large, Large en XLarge fietsen. 27.5″ (M) en 29″ (ML, L & XL) met 1×10 versnellingen en een 100mm veerweg. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen. Het huren van een mountainbike is inclusief helm en vignet van de Utrechtse Heuvelrug. 

Mountainbike verhuur tijden:

Maandag 18u-21u
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10u-13u | 14u-17u | 18u-21u
Donderdag 10u-13u | 14u-17u | 18u-21u
Vrijdag 10u-13u | 14u-17u
Zaterdag 10u-13u | 14u-17u
Zondag 10u-13u | 14u-17u

Mountainbikes:

Maat XS 130 – 145cm
Maat S 140 – 155cm
Maat M 155 – 170cm
Maat ML 160 – 180cm
Maat L 175 – 190cm
Maat XL 185 cm en hoger

Triventure 360 Active!

Wij hebben iets nieuws! Niet persoonsgebonden en free to share met iedereen die je kent. Want wij vinden dat sport en recreatie een flinke upgrade verdienen en dat jij mag bepalen wat je wil doen, wanneer je het wil doen én met wie jij dit wil doen bij ons op Kampeerterrein de Zeven Linden. Daarom introduceren wij Triventure 360 Active!

En inderdaad. Je mag je token ook uitlenen, of delen of samen halen. Upgrade your freetime! Alleen samen helpen we fun de wereld in.

O en coronamaatregelen?

Daarin zijn we al een jaar lang getraind, onderlegd en geschoold. Afstand, kleine groepjes en desinfectie zijn in alle gevallen gewaarborgd. Daarin groeien we mee binnen de perken van wat redelijkerwijs is toegestaan om nu op de juiste manier te bewegen en ontspannen. Een recreatieve beleving, subtiel anders.

  • Je bestelt een token van 5, 10, 20 of 40 knippen
  • Je kiest een activiteit op het rooster: Mountainbiken, Escape Game, Skeeleren, Yoga, Hiken, Nordic Walking, Trail Running, Bootcamp, Basecamp en nog veel meer. Kijk maar op het rooster.
  • Elke activiteit kent een variabel aantal knippen
    Je mag je token met anderen delen
  • Je mailt naar info@triventure.nl waaraan je mee wilt doen, wanneer en met wie
  • Je haalt je token op, doet mee aan de activiteit en bedenkt vast wat je nog meer wilt proberen
  • Repeat
  • Then repeat some more
Hike Triventure

Ben je om of wil je nog nét iets meer van ons weten?

Heb je specifieke vragen over een concept, een eigen(zinnig) idee, of is je groepssamenstelling wat complexer? Wij denken mee. Volledig zorgeloos een geweldige dag beleven met jou en je vrienden of familie? Het fixen van het bedrijfsuitje waar je met nieuwe ideeën vandaan komt? Hulp nodig bij de planning van je teamtrip naar de Ardennen? Vrijgezellenfeest? Yup! Doen we. Kunnen we. Regelen we.

Mail: info@triventure.nl

Kwam je voor de verhuur? Ga dan hier naartoe.

Of voor een Token knipkaart voor al onze activiteiten? Dat vind je hier.

Contact opnemen met Triventure doe je hier!

Invullen maar!

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaalhuur en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit of training op niveau. Uiteraard alles in voorbespreking! Combineer je een activiteit en catering dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op Basecamp staat daar een heerlijke lunch, borrel of diner klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten (mix of vega) en ploft neer op de binnen- of buitenfaciliteiten. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt ontspannen, echt met elkaar en echt gezellig.