De Parade

Avontuur bij Paleis Soestdijk

Voor groepen hebben we een fantastisch concept staan! Het is eenvoudig: Je kiest een of meer van onderstaande activiteiten. Vertelt ons welke datum en om hoeveel personen het gaat. Terwijl onze gidsen, coaches en instructeurs met jullie aan het werk gaan of op pad gaan, wordt de venue op de Parade klaargemaakt. Hier kan de hele groep bij terugkomst uitgebreid relaxen, borrelen en dineren op een plaats die de componenten chic, rauw en avontuurlijk perfect samenbrengt.

De Parade is een spraakmakende locatie recht tegenover Paleis Soestdijk en ideaal voor een bedrijfsevent, een netwerkborrel of een prachtig feest het hele jaar door. We zijn er sinds mei 2023 actief en bewijst zich nu al als een ware hub tussen natuur en architectuur.

Een relaxte setup voor grote groepen vanuit de Garage van Prins Bernhard? Of eerst op avontuur en dan heerlijk sfeervol neerploffen in het Logiesgebouw? We organiseren het graag voor je.

Een graag bezochte evenementenplek en ontmoetingsplaats die in combinatie met onze activiteiten en catering grote groepen een onvergetelijke dag kan bezorgen. Het zijn immers de activiteiten die de grondslag bleken voor het succes van Triventure dat zich in rap tempo verspreidt naar tal van mooie plekken in binnen- en buitenland.

Al onze activiteiten zijn inclusief materiaal en altijd onder begeleiding van vakmensen die elk uitblinken in hun vakgebied. Je ziet de mooiste plekken in de omgeving en krijgt een clinic, activiteit, lezing of training op niveau. Uiteraard alles in voorbespreking! Meerdere activiteiten kunnen gecombineerd worden.
De ideale vorm van verblijven: een leuke activiteit met je team, groep of familie. Bij terugkomst op De Parade staat daar een heerlijke lunch of borrel klaar. Je doet jezelf tegoed aan de weelde van eerlijke, heerlijke producten (mix of vega) en ploft neer op de binnen- of buitenfaciliteiten. Met duidelijke regel: de locatie is voor jullie exclusief beschikbaar. Dus echt otnspannen, echt met elkaar en echt gezellig.

Mail: info@triventure.nl

Meer over de locatie: Centraal in Nederland midden in de natuur ligt Paleis Soestdijk. Een unieke locatie die je gasten meeneemt op reis naar toen, nu en straks. Een plek waar het interessante verleden en de duurzame toekomst nauw zijn verweven. Een plek in beweging, waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen.

Kwam je voor een iets minder groot aantal en een heel avontuurlijk feest in de Vuursche Natuur? Ga dan naar Triventure – Basecamp de Lage Vuursche!

Kwam je voor de verhuur? Ga dan hier naartoe.

Wil je een samenwerking met ons? Dat kan. We werken met meerdere scholen, bedrijven en partners samen die op regelmatige basis op bezoek komen.