Rafts- en supverhuur

Avontuur op het water. Voor meerdere dagen te huur en makkelijk mee te nemen naar jouw volgende bestemming.

Sups

Ja echt wel handig! Wij hebben een aantal fantastische opblaasbare double chamber (dus extra stabiliteit en duurzaamheid) Sups van Aztron. Heel handig mee te nemen in een meegeleverde tas. Inclusief pomp, peddels en gegarandeerd lol op het water.

Huh? Maar waar suppen jullie dan? Nou: dagje Loosdrecht, of naar de Eem of de Vecht. En het is een ideale toevoeging voor je zomervakantie. Paar sups passen makkelijk in de auto, caravan, camper, you name it. En de prijs is zo opgebouwd, dat het nog betaalbaar is ook om ze een tijdlang te huren. Have fun!

Rafts

Nog zoiets unieks Wij hebben een aantal brute packrafts van Nortik. Heel handig mee te nemen in een meegeleverde tas. Inclusief nylonzak pomp, peddels en dikke bak avontuur. 

Wat? Maar waar raft je dan? In alle rust een dagje Loosdrecht, of naar de Eem of de Vecht. Maar voor de echte actie huur je hem voor een weekendje Ardennen of een weekje Schotland. Vette add-on voor je trip! Deze rafts passen dus gewoon in je rugzak! En dus ook makkelijk in de auto, caravan, camper, you name it. De prijs is zo opgebouwd, dat het nog betaalbaar is ook om ze een tijdlang te huren. Have fun!

Raftverhuur