Activiteiten

Teambuilding en events Triventure

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten in ons aanbod en die we op aanvraag kunnen organiseren voor jouw bedrijf, familie of vriendengroep! Al onze activiteiten (kunnen) worden verzorgd door ervaren instructeurs! Maak je je dag compleet met een fully catered dikke vette lekkere barbecue of lunch? Vul dan na het bekijken van onze activiteiten gelijk het contactformulier in. 

Activiteiten Triventure

Mountainbiken Triventure

Mountainbiken: in de Lage Vuursche direct aan de routes? Nu zeker! In de schitterende bossen van de Lage Vuursche liggen fantastische mountainbikeroutes. En beter nog: wij zitten precies naast de rode route (Hoge Vuursche) en de groene route (Lage Vuursche). Met onze mountainbikes van het merk Trek, kan elke (beginnende) liefhebber genieten van de waanzinnige ervaring die een mountainbike tocht biedt. De perfecte cross country fietsen om de omliggende routes mee te verkennen.

En voor de goede orde: ons Basecamp ligt dus écht direct aan de beide routes. Dus we kunnen meermaals zwaaien als je weer langs dendert. Leren hoe je er naar behoren dendert? Boek er een gids of instructeur bij. De 1 laat je de tofste plekken in de regio zien, de ander leert je hoe je dat goed en wel doet.  

The Gauntlet: Nieuw bij Triventure is The Gauntlet! Geïnspireerd door Survivor (de US versie van Expeditie Robinson) nemen 2, 3 of 4 teams het op tegen elkaar in 4 verschillende hoofdchallenges van “The Ancients”. Elk van onze Ancients daagt je team op meerdere met elkaar vervlochten manieren uit. Zonder stap A geen stap B, C of D. Jullie bepalen wie welk onderdeel doet, dus iedereen in het team komt bij elke Ancient aan bod. En dat met alle teams tegelijk. Elke chaos kent zijn ordening.

Welk team komt er als winnaar uit bij “The Wolf” en werkt het best als team samen. Wie houdt het overzicht en kalmte tijdens het oriënteren en jagen waartoe “The Phoenix” je verzoekt? Welke groep beschikt over de meeste wijsheid en oplossingsgerichtheid die “The Pegasus” van je vraagt? Om uiteindelijk aan “The Dragon” te laten zien hoe jullie je staande houden wanneer je door alle elementen van de natuur wordt uitgedaagd ze te beheersen, trotseren én te overwinnen.

De uiteindelijke winnende groep speelt een eindspel waarin onderling wordt gestreden voor de titel van “Fifth Ancient” om zo te worden opgenomen in Triventure lore. Waar onsterfelijkheid pas het begin is van de weelde.

Een must do voor gamers, avonturiers, denkers, doeners, strategen en liefhebbers van bewegen. Breek deze codes maar. Interactie zoals je nog niet kende. 

Expeditie Triventure

Kamp Triventure: Dompel je team, familie, vrienden onder in een weekend lang zelfverkenning. Hoe ga je om met vermoeidheid? Gebroken nachten? Zware fysieke beproevingen? En de voortdurende mix van deze factoren. Naar een idee van Kamp van Koningsbrugge (bekend van tv), zijn wij in samenwerking met instructeurs, begeleiders, ondervragers en hulpverleners dit traject gestart voor iedereen die wil weten waar hij of zij staat. Deed je ooit mee aan welke obstacle course dan ook? Doe dan het obstacle weekend met jezelf als voornaamste tegenstander. We dare you.

Expeditie Triventure Teambuilding

Expeditie Triventure: Als team, oriënteren, geen hulpmiddelen, een paar uur tijd en zorgen dat je terugkomt. Als gehele groep. Ondertussen word je bestookt met opdrachten die je op verschillende manieren laten werken in en met de omgeving. Eenmaal thuis kijken we welk team wint. Op basis van tijd en bonificatieseconden krijg je daarna de mogelijkheid om lekker te relaxen op Basecamp. Wij weten wat er aan het einde van de regenboog ligt bij Triventure, dus deze wil je winnen!

Triventure Teambuilding op locatie en incompany

Hexagon games: Een gigantische variatie aan spel, sport en avontuur. In meerdere teams zijn we met zijn allen tegelijk actief. Waar de ene groep druk bezig is een potje beachvolleybal te winnen, wordt er verderop druk gezocht naar een verstopte cache. Op de achtergrond het schaterlachen van weer een andere groep die op hilarische wijze probeert te navigeren. Geblindeerd. We hebben de keuze uit meer dan 15 verschillende onderdelen en deze nemen we graag met je door! 

Archery Tag Dodgebow Triventure Teambuilding

Archery Tag: Archery Tag (of één van de andere namen waar het spel onder bekend is zoals Archery Attack, Dodge Bow of Shoot Out etc.) is een attractief en verrassend intensief spel. Als combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal is het geschikt voor jong en oud. Een geweldige manier om doelen te stellen en op vriendelijke wijze je schoonmoeder of werkgever uit te schakelen.

Hike Triventure

Hiken: Een hike bij Triventure zorgt ervoor dat je  stevig de pas hebt en ondertussen ontdekt welke pracht er in de omgeving is. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling en onze gidsen nemen je mee naar de plekken die zeker het zien (of horen en ruiken) waard zijn. Een rustige wandeling? Ook heerlijk om te doen. Ontdek wat de weelde van de natuur met een mens kan doen. Het is niet zonder reden dat wandelingen steeds vaker op doktersrecept worden meegegeven. Meerdere varianten staan op ons contactformulier!

Teambuilding Creatieve Communicatie Triventure

Teambuilding Creatieve Communicatie: Winnend Samenwerken. Hierbij maken we gebruik van de elementen uit de omgeving. In verschillende proeven van bekwaamheid illustreren de teams te kunnen samenwerken op variërend niveau, waarbij bijvoorbeeld een zintuig wordt uitgedaagd of in het geheel wordt ontnomen. Hiermee leren deelnemers op speelse wijze het belang van creatieve communicatie op meerdere niveaus. Ook zijn er individuele en duo-proeven en krijgen beide teams de uitdaging om op voorhand aan te geven welk individu of duo uit de groep welke proef op zich gaat nemen. En om te motiveren waarom de keuze op deze persoon viel.

Dit proces wordt uiteraard begeleid door trainers met uiteenlopende achtergronden in topsport(coaching), management(coaching), journalistiek en sociologie. Het zijn die facetten die ervoor zorgen dat de groep in een dynamische dag leert focussen op elkaars krachten en de ander zien op wijzen die ze anders niet zien. Het is om die reden dat het een geweldige voedingsbodem kan zijn voor het gezamenlijk creëren van een psychologisch veilige werkomgeving waar begrip is voor elkaars onvolkomenheden en respect voor elkaars talent. Tijdens en belangrijker: na de trainingsdag.

Expedition excellence teambuilding

Expedition Excellence: Hoe ga jij om met complexe vraagstukken? Ga op pad met je team en laat je door de trainers van Triventure challengen op het gebied van leiderschap, dienstbaarheid en de onlosmakelijke omkeerbaarheid van beiden. Leer al doende de belangen van authenticiteit, fatsoen, transparantie en adequaat adresseren op tal van vlakken.

Het zijn de meest simpele oplossingen die we vanuit onze achtergrond als managers, coaches, topsporters en leiders aandragen voor (vaak te complex gemaakte) vraagstukken. Simplificatie van groepsdynamica herkennen en erop anticiperen, door bruikbare tools mee te geven. Een halve dag op pad en een leven lang inzetbaar. Actief, educatief en ontspannen!

Workshop Weerbaarheidstraining: In de huidige samenleving wordt er vaak een hoop van je gevraagd. Zeker nu we meer thuiswerken wordt het lastiger om je assertief te tonen op momenten waar het belangrijk is. Je werk/opdrachtgever met weer een vraag of je “nog even” een extra project oppakt. Je loopt al over. De druk om te presteren neemt toe. Je wil tenslotte niet dat het lijkt alsof je niet functioneert. Straks verlies je je opdracht of baan?

Wij leren jou of je team nee te zeggen en op gepaste wijze aan te geven waar je grenzen liggen. Als jij in staat wordt gesteld om in alle rust je beste werk te doen, verhoogt je werkplezier, je eigenwaarde en uiteindelijk het welbevinden tussen jou en je opdrachtgever. Om je daar te krijgen zullen we je pushen. Uitdagen. Op fysiek en mentaal vlak dusdanig prikkelen dat assertiviteit natuurlijk aangemeten gedrag wordt in plaats van eng. Het verschil tussen spannend en eng is namelijk dat je blijft staan waar je eerder wegrende.

Triventure Pilates

Yoga: Yoga ofwel “verbinden”. En bij ons doe je dat relaxed in de natuur. Betekent dit dat je een uurtje op de mat mag liggen? Nee. Yoga is een oefenvorm die men na jaren beoefenen pas enigszins begint te beheersen. We laten je dus kennismaken met de basis en zorgen ervoor dat je, hier bij Triventure, Yoga beoefent in de buitenlucht. Sereen en met de juiste omstandigheden.

Pilates: Heerlijk! Op een plek die werkelijk tot de verbeelding spreekt, maak je kennis met Pilates. Actief aan de slag om jezelf een aangename fysieke en mentale prikkel te geven terwijl je wordt omgeven door fluitende vogels en ruizende bladerdaken. En dan daarna dat wijntje… welverdiend.

Treasure Hunt: Modern schatzoeken! Geocachen doen wij met meer actie en dynamiek. Het klinkt zo ontzettend nerdy en dat is het dus ook! Lekker joh. Met je gps coördinaten op zak van punt tot punt coördineren om uiteindelijk je cache te vinden en te benutten! Uiteraard geven wij er een Triventure twist aan. Saai mag het niet zijn!

Ben je om? Wil je meer informatie? Kom je langs? Ga dan nu naar www.triventure.nl/groepen

Nog eenvoudiger boeken? Op de hoogte blijven van alle events in binnen- en buitenland? Weten welke acties er lopen? Of gewoon genieten van onze playlists en extra’s? Download de app!